Fenerbahçe’nin rakibi Belçika ekibi Union Saint-Gilloise oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Fenerbahçe’nin rakibi Belçika ekibi Union Saint-Gilloise oldu

Hayırlı ve sonu kupa olsun…

bunlara elenirsek ayıp olur

Liverpool yenmiş takım çektik. Asla kolayı çekemiyoruz ya bu nedir…

Belçika liginin en iyi takımı olduğuna göre dikkat etmek gerekiyor.

Tarihi de çok manidar finalin…

Oldukça zorlu bir sürece girdik. Kısa aralıklarla birçok maç üst üste oynanacak ve takımın asla yorgun düşmemesi, sakatlık, ceza konusunda dikkatli olunması gerekiyor.

tamam tek temsilcimiz kaldı anlıyorum da şu turnuvanın sürekli haberinin yapılması, sürekli gündemde olması bile futbol adına üzücü. türkiye kupasının avrupa versiyonu. finale kadar konuşulmaması gerekiyor.

evet muhtemel rakipler arasında son ihtimallerden biri olarak isteyeceğimiz bi takımla eşleşmişiz ama liverpool'u yenmişler denilen maça bakıyorum, sahadakilerin yarısını klopp'un kendisi bile tanımıyordur. ikinci bir argüman olarak belçika ligi'nde lider deniyor, beşiktaş'a 5 tane atan club brugge'ün 17 puan üstünde deniyor, e biz de beşiktaş'ın 24 puan üstündeyiz, bu sene beşiktaş'a 5 tane atacak gibi olmayan takım mı var? ölçüt değil. konunun bir şekilde beşiktaş'ın küçüklüğüne gelmesi üzücü ama n'apalım... içeride dışarıda yenip ülke puanını sırtlamak gerekecek. tek kaldık.

Kolay rakip çeksek elenirdik kesin. Zor ama başaracağız!

kura çıkana kadar adını duymadıkları takımı çok biliyor gibi analiz yapmıyorlar mı bi de… elenince iyi takımdı savunmasını yapmak için lobi oluşturmuşlar şimdiden. mandıra ligine de veda edeceğiz belli ki. evimiz, yuvamız, canımız ziraat kupası’nda görüşürüz arkadaşlar. :emoji_sweat:

Türkiye ligine göre değerlendirmek gerekirse tabii ki rakip zor ancak bizde de iyi oyuncular var ve başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Geri