Fenerbahçe'nin çeyrek final rakibi: Olympiakos

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yenebileceğimiz bir rakiple eşleştik ancak tabii ki o kadar kolay olmayacaktır. Finali de Fiorentina ile oynarız diye tahmin ediyorum.:)

UEFA'dan Fenerbahçe'ye deplasman yasağı cezası

UEFA, Union Saint-Gilloise ile Belçika'da oynanan karşılaşmadaki tribün olayları nedeniyle Fenerbahçeli taraftarlara 3 maç deplasman yasağı getirdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada Union Saint-Gilloise eşleşmesindeki deplasman maçında yanan meşaleler ve sahaya atılan maddeler nedeniyle Fenerbahçe taraftarının 3 deplasman maçına alınmayacağı belirtildi.

Bu karara göre Fenerbahçe seyircisi çeyrek finaldeki Olympiakos karşılaşmasında tribünde yer alamayacak.

Kaynak

Bazı insanların ölçüsüz hareketlerinin bedelini ne yazık ki tüm taraftar, takım birlikte ödeyecek.

Tuttuğu takım başarılı bir yolda ilerlerken nasıl bir psikoloji ile bu taşkınlıklar yapıldı ki?

fatih hocadan dolayı iki maçını izledim bu sezon gördüğüm en iyi yunan takım. panathinaikos’a kaybettikleri maçlarda da daha iyi olan taraftılar, avrupada nasıl bir performansları var hiç bilmiyorum yine de favori fenerbahçe, umarım kazanırlar.

Önce Olympiakos’u ele de . Aston Villa’yı eleyebileceğini mi düşünüyorsun çennn ? ;d
Yenmemek için sebep göremiyorum. Elimizdeki oyunculara bakınca hiç de zor olmayacaktır.

Valla iyi hayal kuruyorsun ;d
Hayal değil ancak senin böyle düşünmen çok normal.:)

Final oynaması favori takımlar Aston Villa ve Fiorentina olarak görünse de sürprizi Fenerbahçe yapacak ve kupayı alıp geleceğiz!!!

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Geri