Fenerbahçeli sevgiliniz varsa?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
yine hortlamış bu konu… fenerbahçeli sevgilileri bana sorabilirsiniz kızlar, yardımcı olurum. sezon başı neşe dolan adamların, romantikliklerine romantiklik ekleniyor ama yeni yıla girdikten sonra özellikle mart-nisan gibi hayat damarlarının yavaş yavaş kopuşuyla durgunlaşıyorlar. işte tam bu noktada size ihtiyaçları var. mart-nisan gibi fenerli bir sevgiliyi etkilemek, elde tutmak çok kolaydır. ona sevginizi hissettirin, arada minik laflar sokarak sarsın ki toparlansın. mayıs ayının bitimiyle gergin olurlar, günaydın yazsanız gün mü kaldı falan derler. sakinliğinizi koruyun ve ona bir ıslak kek yapın… bi takımlarından kazık yemeye bi de sevgililerinin elinden ıslak kek yemeye doyamazlar.

-fenerbahçeli erkeklerle sevgili olmaktan kurtulamayan galatasaraylı kadınlar derneği başkanı-

Hiç Fenerli sevgilim olmadı bu zamana kadar hep liste de Bjk, Ts ve Gs vardı hep:=)
üzülme 1tanem, eksik kalan yanını tamamlamak için kendimi feda ettim… benim trabzonsporlu olmuştu bi ara, allahtan 2010-2011 öncesiydi, ne komik çocuktu. bordo oje sürünce bayılıyordu… istavritim benim.

Bjk sevgili siyah beyaz fanatik
Anahtar kelimeler.

Bjkli cekilir dert degil kotamı yosunla dolduruyorum. Yeterli bence.

Efendim canım? sjljsk
Söyle senden başka, kimim var beniiim? dsfşlk

Her Fener'e kızdığımda uzaklaşıyorum, nefret ediyorum.
Sonra diğer takımları tutmaya çalışıyorum, yok olmuyor..
Vazgeçemiyorum.

Aksam fenerlilerin gercek yüzünü görücezzz..

Geri