Fenerbahçeli olmak ya da olmamak

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Gönül bahçemizin Fenerbahçesi! :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

Her durumda ve koşulda takımızı seviyor, yıldırma politikalarına prim vermiyoruz.:kalp:

Galatasaray’ın şampiyonluğunu çılgınlar gibi kutlayan Fenerbahçelileri gördükçe kalbim sızlıyor… Kıyamam size :( Dün gece @Leviathan ı da görmüşler sokakta. Pode Sentar yapıyormış…

bu nasıl bir kahır
bu nasıl bir çöküş
bu nasıl bir eziyet

galatasaray adamı şamar oğlanına çevirir.

Fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır ve dünya çapında gurur duymaktır. :kalp:

Kutlama böyle yapılır! Futbol şampiyonluğunda Bağdat caddesini düşünemiyorum…

ablam yeğenime Galatasarayımızın tişörtünü almış
enişte futboldan o kadar soğumuş ki evde çocuğun tişörtle gezmesine bir şey demiyo
19.07 doğumlu çocuk ağzından fenerbahçe çıkıyo ama top oynarken Icardi falan diyo realin barçanın oyuncularını sayıklıyo fenerbahçeye ilgisi yok
ali koç gerçekten koca bir nesli kaybetti

çocukların dışında gençler yaşlılar da futboldan soğudu
bana yapı var Galatasaray kollanıyo diye günde elli tane video yollayan kuzenim yoruldu artık video göndermiyo ali koçun gitmesini bekliyo

Şampiyonluk kutlaması deyince Türk spor tarihinin nirvanası Trabzonspor'dur. Buna da itirazı olacak bir Allah'ın kulu yoktur.

diye düşünüyorum. Bilemiyorum ben böyle düşünüyorum assdfg

Şampiyonluk kutlaması deyince Türk spor tarihinin nirvanası Trabzonspor'dur. Buna da itirazı olacak bir Allah'ın kulu yoktur.

bu konuyu stres atma konusu olarak değiştirebiliyor muyuz acaba :d
herşey serbest olsun mesela :D

Doğru ve sosyal medyayı en iyi kullanan forma tanıtımlarını en iyi yapan takımda bence Trabzonspor’dur. (Beşiktaşlıyım)

Geri