Fenerbahçeli olmak ya da olmamak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bi yönetici beni “fenerbahçe” içeren tüm konulardan engelleyebilir mi? ALLAH RIZASI İÇİN.

• Hehe
Tepkiler: W
fenerbahçemiz çok ucuza gidiyor. gel @No Pasaran yorumla.
Gün içinde görmüştüm de pek bakmadım. Bankalar birliğinin borcunu ödemek için kullanacaklarmış. Pay satışı olağan bir durum. Ederine yakın fiyata da vermişler. Tam olarak sorun nerede? Kulüplerin zaten direkt kendileri satması da pek uygun değil. Milletin tepkisini çeker, yatırımcısı edeceği zararı kendisinden bilir filan diye. Onun yerine özel emirle toplu satış yapıyorlar. Niye böyle bir şey yaptı bilemem. Adam belki hissesini pahalı buluyor, belki paraya ihtiyacı var, belki nitelikli bir yatırımcıya verip daha da yukarı çıkaracağını düşünüyor onu bilemem. Koç bu işlerin kurdu. Ondan iyi de kimse bilemez. Hisse fiyatı, gelen KAP bildirimi ve ilişkili diğer bilgiler aşağıda;

fenr.jpg

@Plesk bunu paylaşıyor bazı hesaplar : dd
Şu film düşük iq adamları ortaya çıkarmak için bir turnusol. : dd

ölüm tanımaz sevgin,
uyku tutmuyor gözüm,
sensin benim tek hasretim.
sokaklar, mahalleler,
statlar, tribünler,
inliyor ŞAMPİYON FENER..

Aziz Yıldırım'ın dediği gibi sezon sonuna kadar takıma ve yönetime tam destek verilecek ancak sezon bitince neler olması gerektiği konuşulur.

FB_IMG_1745556654272.jpg

Fenerbahçe bayrağı mezarda sarsın beni..
Fenerbahçe futbol kulübü değil spor kulübü olduğumuzun vurgusunu da yapmak isterim ..

@fjkls

Şampiyon olsak da olmasak da gönülden sevdiğimiz bir takımımız var ve dilerim dileğin gerçek olur ve bir mucize ile şampiyon oluruz.:kalp:

Geri