Fenerbahçeli olmak ya da olmamak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Screenshot_20250124-040119_Chrome.jpg

o lig de yedek kalıp gelecek olan şansı beklemek, o şans avrupa kupası maçında tanınıyor, koca yürekli adam geniş özetini izledim maçın onur duydum , bu performans da devam , karakterli futbolcu olmak başka bir şey Allah utandırmasın altayım..

Ekli dosyayı görüntüle 105126

o lig de yedek kalıp gelecek olan şansı beklemek, o şans avrupa kupası maçında tanınıyor, koca yürekli adam geniş özetini izledim maçın onur duydum , bu performans da devam , karakterli futbolcu olmak başka bir şey Allah utandırmasın altayım..
Yalnız kornerden gol yiyip penaltıları kurtarmak sadece FB ekmeğini suyunu içende olabilirdi. Çok şükür kaptırmadık… djjfjfj

Screenshot_20250127-194649_Chrome.jpg

uykumdan yeni uyanmışım daha afyonum patlamamış direk karşıma bu haber çıkıyor çok mutlu oldum çok.. inancım bizde iz bırakacağın Rabbim sakatlık vermesin bir yanda kral tadic bir yanda sen çok fena çok.. şimdi Rams park düşünsün ..

Screenshot_20250305-210217_Chrome.jpg

: ) bende imzamı atmak istiyorum..

Ekli dosyayı görüntüle VID-20250124-WA0001_001.mp4
Tribün kültürü başka bir şey vesselam..
Bu senenin benim için en beğendiğim bestesi bu +18 ama nokta atışı vede güzel oturmuş bir beste.. otuz yıldır aynı besteleri söyleyip duran camialarda var ondan sonra derbilerde vs rakip takım bestelerine kendi evinde ıslıkla bastırmak zorunda kalmak ne bileyim..
Bize o şampiyonluğu getirin , bu taraftara borcunuz var unutmayın armanın hakkını bu şekilde sonuna kadar verin..
Biz dededen fenerbahçeliyiz valla.. : )
sonradan değil,

• Beğen
Tepkiler: Aze
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun

Her başarı hikâyesinin hayal edebilmekle başladığına, toplumumuzdaki kadın başarı hikâyelerini duydukça daha çok kız çocuğumuzun hayallerinin büyüyeceğine inanıyoruz.

‘HeForShe’ hareketini destekleyen ve sahiplenen Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçe olarak ‘Birlikte Eşitiz’ diye haykırdığımız ilk günden itibaren daha güçlü toplum ve aydınlık yarınlar için toplumun her alanında, hayata dair her anda spor yoluyla güçlenmesini destekliyoruz.

Gelecekte nice Eda Erdemler, Buse Nazlar, Elisler ülkemizi uluslararası arenalarda temsil etsin, bayrağımızı göndere çektirsin, İstiklal Marşımızı dünyaya dinletsin diye,

Kız evlatlarımız yarınlara umutla baksınlar diye,

Güçlü kadınlar, güçlü toplumların mimarları olsunlar diye,

Kadın haklarının teminatı olan Atatürk devrimlerine sonsuz saygımızı vurguluyor; tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.

Bu vesileyle kulübümüz bünyesinde görev yapan kadın sporcu ve çalışanlarımız olmak üzere tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyoruz.

FB_IMG_1742930758712.jpg

#yellowLegacey
Fenerbahçe futbol takımı değil Fenerbahçe spor kulübü olduğumuzun vurgusunu yapmak istedim..

ligde kötü olmamız diğer branşlarımızda kötü olduğumuz anlamına gelmiyor seviyoruz ve dayanıyoruz yapacak bir şey yok
:bahar:

• Kahkaha
Tepkiler: Min
Screenshot_20250326-205427_Facebook.jpg

Fenerbahçe sevgimiz kupa büyüklüğü ile ölçülür bir unsur değil , bakış açıları çok fazla bakıldığı zaman kupa ları alıyorsunuz ama kendi semtinizden stadınıza gitmek için onca yol gidiyorsunuz otoban kenarı pardon ebeş kenarı idi dimi orası : ) devlet destekli kiracı olduğunuz yere gibi gibi velhasıl bir stadınız bile yok ama büyüklük edalarınızdan geçilmiyor, Allaha çok şükür kendi basket voleybol sahalarımız da hem kendi yuvamız hem kendi semtimiz de..

fenerbahçeli olmak başka bir tutku velhasıl iyi ki fenerbahçeliyim..

FB_IMG_1743019625428.jpg

Karakter abidesi. .

"Fenerbahçe Bodrum'u yendi, Galatasaray Beşiktaş'a puan verdi. Çarşamba da Fenerbahçe kupada Galatasaray'ı eledi... Fenerbahçe'ye bahar gelir! Bir de bunun tersi var. O zaman da kış geri gelir! Mübarek Kadir Gecesi'nde tüm temennimiz ve duamız bahar gelmesi yönünde"

Geri