Fenerbahçeli olmak ya da olmamak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Benim Fener aşkım hiç değişmedi yenilsede kazansa da hiç bir zaman bırakmadım
Çok detaylı takip etmiyorum ama Fener benim takımım ölene kadar fenerliyim.

Benimde saçım böyleymiş küçükken

1699516943687.png

2 damadimiz fenerbahceyi tutuyor. bir damadimiz, bakalim yapacak mi, kucuk kiz kardesimin dogum gunu icin, "hediye olarak" trabzonspor formasini giyecek. aslinda istemiyor, "hayir, yapmam" falan diyor, ama bakalim. kucuk kardesim bunu istemis kendisinden. bizimki de fena aslinda :d

Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum çünkü her ortamda kalitemizle farkımızı belli ediyoruz.:)

Fenerbahçe'yi yarı yolda bırakacak olan kendine 'Fenerli' demesin ve başka takıma gitsin.

Umut kesmemiz için her yol denense de bu senin şampiyonu Fenerbahçe olacaktır.:)

Bir insan ya Fenerlidir, Ya da Fener düşmanıdır. 3. Yok.

Hayatimda gordugum en buyuk baski kocam tarafindan fenerbahce baskisi. Normalde ben bir takim tutmam kazanani alkislardim. Evlenince oyle olmuyor... Az bi itiraz etsem aksama kadar konferans......

10 senelik hezimet fazla olmadımı? size günyüzü şampiyonluk yok : D

Amatör branşlarda silik bir mazi olunca SPOR kulübü misyonumuzu çekememeniz doğal. Anlayışla karşılıyorum sevgili futbol kulübü taraftarlarını da…

Hayatimda gordugum en buyuk baski kocam tarafindan fenerbahce baskisi. Normalde ben bir takim tutmam kazanani alkislardim. Evlenince oyle olmuyor... Az bi itiraz etsem aksama kadar konferans......
kocanın uzun ömürlü olmasını istiyorsan yapman gerekeni biliyorsun. fenerden uzak tut.

Özünde Galatasarayli olmaktır. Çünkü Fb'yi kuran da Galatasaraylilardir.

Geri