-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Estafirullah ne demek kusur,nice şampiyonukların olduğu mutlu yıllara inşallah.@Divine Heart unutmuşum, kusura bakma.![]()
Mutlu yıllar güzel gözlüm...)
Sana diyor Lefty
Mutlu yıllar! Unuttuğum birileri var demiştim.O sene bu sene arkadaşlar ay hadi inş.
Mutlu yıllar! Unuttuğum birileri var demiştim.
Asla kapatmam. Burda siz şampiyonluk dilekleri ve temennilerinde bol bol bulunun ki, sene sonu biz şampiyon olduğumuzda bu konudaki mesajları alıntı yapıp sataşabileyim size :d ….@HosgeldinHarunAbi bir Galatasaraylı olarak yeni yılımızı kutlar diye umut etsek de konuyu kapatmadığına şükrediyoruz.![]()
En son "Bir formül bulacağım ve Fenerbahçeliler yazıp çizdiklerini zannedecek ancak yazılar bir süre sonra görünmez olacak" demiştin. O aşamadan bu aşamaya gelmene sevindim.Asla kapatmam. Burda siz şampiyonluk dilekleri ve temennilerinde bol bol bulunun ki, sene sonu biz şampiyon olduğumuzda bu konudaki mesajları alıntı yapıp sataşabileyim size :d ….
O sene bu sene leftyciim, güzel enerjilerimizi gönderelim…. Kendimden çok senin için istiyorum<333O sene bu sene arkadaşlar ay hadi inş.
O sene bu sene leftyciim, güzel enerjilerimizi gönderelim…. Kendimden çok senin için istiyorum<333
Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapacağımız transferler olacak.O sene bu sene leftyciim, güzel enerjilerimizi gönderelim…. Kendimden çok senin için istiyorum<333