Fenerbahçe'den Kerem Aktürkoğlu Harekatı!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
FrrO5H7.md.jpg

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Benfica'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin milli futbolcunun transferi hızlıca bitirmek istediği öne sürüldü.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, kanat transferi için Kerem Aktürkoğlu ile ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan ve Portekiz ekibinde başarılı bir performans sergileyen milli yıldız için sarı-lacivertli ekip görüşmelerini sürdürüyor.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Kerem Aktürkoğlu transferinde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, yakın zamanda bir anlaşma sağlanamadığı takdirde farklı hedeflere yönelecek.

Habere göre, Kerem Aktürkoğlu transferinde zamanlama önemli bir faktörken Fenerbahçe'nin listesinde iki kanat oyuncusu daha bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 54 resmi maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 16 gol ve 13 asist yaptı.

KAYNAK

Profesyonel futbolcular için şaşırtıcı bir durum değil ancak bana uzak bir ihtimal gibi görünüyor.

Akıllıysa Avrupa'da kalır. Duygusal olursa ve öyle ihtimal büyük, hayatının en büyük hatasını yapar. Göreceğiz ayağı kadar beyni de çalışıyormu.

ben geleceğini düşünmüyorum ama gelmeye niyetlenirse galatasarayda işin içine girip en azından el arttırmalı fenerin almaması için.

Sezon başında Benfica' da iyi başlamıştı Madrid yolu görünebilir demiştim, gele gele Fenerbahçe' ye gelirse onun adına üzülürüm. Aaa bi dakka doğru ya Fenerbahçe' de Türkiye' nin Real Madridiydi. Unutmuşum. Pardon @Lefty

Sezon başında Benfica' da iyi başlamıştı Madrid yolu görünebilir demiştim, gele gele Fenerbahçe' ye gelirse onun adına üzülürüm. Aaa bi dakka doğru ya Fenerbahçe' de Türkiye' nin Real Madridiydi. Unutmuşum. Pardon @Lefty
Belli olmaz bize biliyorsun, yeni oyuncular belki bir sürpriz yaparlar.

Geri