Fenerbahçe'den Fred için sakatlık açıklaması

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
yosundan baska cemati muslimin yok mu
zahaya kronik diyenler nerdesiniz

yosundan baska cemati muslimin yok mu
zahaya kronik diyenler nerdesiniz
Zaha kronik degil de tutmadi sizde son maca aldanma:)
Yoksa ne guzel her mac zahahaha diye eğlenecektim bu sene hedefimiz ziraat olunca malum:(
Gerçi onda da bizi sergenle çıkarmak için kaç kura çektiler kim bilir cnxndnsn:D
Siz yine bal bandirma:(

Zaha kronik degil de tutmadi sizde son maca aldanma:)
Yoksa ne guzel her mac zahahaha diye eğlenecektim bu sene hedefimiz ziraat olunca malum:(
Gerçi onda da bizi sergenle çıkarmak için kaç kura çektiler kim bilir cnxndnsn:D
Siz yine bal bandirma:(
kuranin bali mi olur ya kim denk gelirse onla oynarsin iste

leftyciğim benim mayıs’ta evlenecek arkadaşımın her şeyi 8 ay önceden planlamaya çalışması gibi şimdiden tam kadro derbideyiz diyor… derbiye kadar yaşam mücadelesi verebilin de siz kadronuz eksik kalsın. :emoji_sweat:
Melodramcığım, mayıs derbisi için imajinasyon çalışması yapıyorum ki o gün geldiğinde sevincimizi kimse bozamasın.:)

Son dönem sergilediğimiz üstün başarılarımız nedeni ile Süper Lig takımları bizden çok korkmaya başladılar, bazı oyuncular maç öncesi baygınlık geçiriyorlarmış ve biz de bu sebeple ara sıra hız düşürüp onlara moral olmaya çalışıyoruz yoksa ligde takım bırakmayız.:)

Türkiye'nin Real Madrid'i olmak kolay değil!!!

Mayıs derbisi de çok heyecanlı olacak ancak tabii ki sergilediği oyunculuk kalitesi ile kazanan isim belli; F E N E R B A H Ç E

baya bi futbolcu aldık gibi
oynasınlar

Geri