Fenerbahçe'de Yeni Hoca Adayları Belli Oldu!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
KFKoYge.md.jpg

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Play-Off maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 mağlup oldu ve Devler Ligi'nde veda etti. Sarı lacivertlilerde Mourinho'nun yerine gelecek yeni hoca adayları da belli oldu.

Fenerbahçe Kulübü, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol A takımımızın 2024-2025 sezonundan itibaren teknik direktörlük görevini yürüten Jose Mourinho ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar takımımız için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, gelecek kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın ayrılığının ardından yeni hoca adayları da ortaya çıktı.

İLK ADAY İSMAİL KARTAL

Persepolis'le sezonun bitmesiyle yollarını ayıran İsmail Kartal, Mourinho'dan önce de Fenerbahçe teknik direktörlük görevini yürütmüş ve 99 puan elde etmişti. Şu an bir takımı çalıştırmayan İsmail Kartal, Fenerbahçe için en ön sırada yer alıyor.

VOLKAN DEMİREL SEÇENEKLERDEN BİRİ

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından biri olan Volkan Demirel, özellikle Süper Lig'de Karagümrük ve Hatayspor ile iyi bir performans göstermiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak Bodrum FK'da çalıştıktan sonra görevinden ayrılmıştı.

AYKUT KOCAMAN

Fenerbahçe'de taraftarların aklının bir köşesinde hala Aykut Kocaman var. Uzun süredir takım çalıştırmayan Aykut Kocaman'ın camiaya geri dönmesi için müthiş bir baskı var.

ABDULLAH AVCI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un daha önce görüşme yaptığı teknik direktörlerden biri olan Abdullah Avcı, sosyal medyada taraftar baskısı yüzünden iptal olmuştu.

KAYNAK

Volki gelsin. Bi de ona bakalım. Bu kadroyla iyi gidebilir belki.

Yuh yuh oha! Kapatılması gereken erkekleri güzel Fenerbahçemize hoca diye öneriyorlar.

Delirecem

Maalesef iyiler kapıldı kedoş bize de çer çöp kaldı. Hfjdjjf

Maalesef iyiler kapıldı kedoş bize de çer çöp kaldı. Hfjdjjf

Koca Fenerbahçe şekerim. İsteyip de alamayacağı bir isim yok. Bayrağını sallasa ellisi...

Lakin ben seviyordum Hoze Mori'yi. Sevdiklerinize "seviyorum" deyin. Bakın gidiyorlar sonra. Conconlu olmuş gibi koyar sonra...

Bu kadar kolay olmamalı! Olamaz! Kabul etmiyorum.

@climax çok sevindin madem, gel hoca seç de görelim Fenerbahçe'ye 1 gram faydaları olacak mı?:)

Mourinho'nun yerine daha iyisini bulmaları için Zidane falan gelmeli yoksa Avrupa başarısını unutun.

Dünya çapında bir teknık adamımız var diye her sezon 4 kupa ile baslıyorduk sezona gecen sezon kaza oldu diyelim. Neymiş efendim morınhonun avrupa futbol arenasında ismı varmıs . Gerçi o kadar bir futbol aklı varkı forumda kendımce dıyorum bunlar hepsi pele maradona morınho hepsı birer futbol aklı diyorum. Fenerbahce bu sezonuda boş geçti diyorum. Volkan ın Fb liliğinden şüphe etmem ama FB bir hatayspor değil bir Bodrum değil Fb nın beklentileri her daim yüksek peki kartal olurmu bence bu sefer kartal gelirse büyük hata yapar. Bir sezon 99 puan toplayan adamı hemde morınhonun yarı bütcesı kadar harcanmamışken adamı gönderin neymiş büyük avrupa hayali varmış fenerbahce nın yahu sen daha kendi liginde kupa alamıssın 12 yıldır şampiyon olamamışısın avrupa hayali takıntınla takır takır futbol oynatan adamı yolla ülkeyi bilmeyan adamı takımın başına getirin . Alın sıze dunya çapında teknık direktor alın fenerbahcenın son hali,
bu senede galatasaray ı sampıyon olmadan kutlarım. beşiktasın basına sergen gecer bu durumda lig sezonu şu şekilde belirlenmmıs olur.

1 : Galatasaray
2 : Beşiktas
3 : Samsunspor
Fenerbahce mı nerde .
Onuda futbolu çok bilen arkadaslar karar versin.
Son olarak geçmiş dönemde bir postumda yazmıstım. Bunu bir FB`li olarak yazıyorum dıyerek postumdan alıntı yapan @Plesk kardeşimın postuna gülen fenerbahceli ve diğer arkadaşlara soruyorum.
Ne tarafa gülüyoruz !

@climax çok sevindin madem, gel hoca seç de görelim Fenerbahçe'ye 1 gram faydaları olacak mı?:)

Mourinho'nun yerine daha iyisini bulmaları için Zidane falan gelmeli yoksa Avrupa başarısını unutun.
Toplum psikolojisi çok önemli.
100 fenerliden 99'u halay çekerken çingene morinyo tarafında durursan seni ezerler. Toplumsal olaylara paralel hareket etmemi öneririm.

Toplum psikolojisi çok önemli.
100 fenerliden 99'u halay çekerken çingene morinyo tarafında durursan seni ezerler. Toplumsal olaylara paralel hareket etmemi öneririm.
Ben doğru olanı savunurum, toplumun ne yöne gittiği umrumda olmaz.

Yanlış bir karara destek çıkmam, kim ezecek beni? :)

Geri