Fenerbahçe'de tarihi gün

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Akil insanları ve kanaat önderleri Ali Koç, Ahmet Ercanlar ve Yağız Sabuncuoğlu gibi insanların olduğu bir organizasyonun benim nazarımda ciddiye alınır bir tarafı yok. Fenerbahçe kendini kendine yakışmayan bir pozisyona sokuyor. Ligin tepesinde bir siyaset eli ve Tff denen rezil bir yapı var. Fenerbahçe bu yapı ile mücadele etmiyor. Sadece mış gibi yapıyor. Başta Ali Koç olmak üzere yöneticiler, taraftar ne duymak isterse onu söylüyor. Bu mücadele işler kötü giderken yıldız muhabbetini açmakla, vallaha sataram bu köyü ha demekle olmuyor. Sezon başlamadan Tff ve dolayısıyla siyasete adil ve hakkaniyetli bir yapı kurulması adına baskı yaparsın ve düzenlemeler için bu işin profesyonellerini çağırıp Kulüpler Birliği öncülüğünde yol haritası çıkartırsın. Bunu yapmak yerine futbol topu görsem bomba sanarım diyen adamı ikinci defa başkan seçiyorsunuz. Aynı berbat hakemlerin ligde maç yönetmesine göz yumuyorsunuz, iyi hakemleri de en ufak hatalarında harcıyorsunuz.

süper kupa maçına çıkmama kararı almışlar hahaha. antrenman maçına gerek yoktu zaten. pakete sarsınlar müzemize göndersinler.
Baktilarki rezil olacaklar en iyisi kacamak yapalim dediler ama bakalim bu konuda sözlerini tutacaklarmi görcegiz.
Noldu Koc Ali hala istifa etmedimi?

Son düzenleme:
"Fenerbahçe'de aşağıdaki maddeler için mevcut yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar yetki verildi.

1. Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U19 takımıyla katılmak

2. Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 sezon U19 takımıyla katılmak"

Hiç güleceğim yoktu. Bak sonra ağlamak falan yok haaaa

Ali Koç ne güzel de ligi bırakacağız diye umutlandırıp sonrasında bazılarının hayallerini yıktı.:):):)

Güzel bir toplantıydı ve yeniden doğmuş gibi olduk.:)

Yönetim Kurulu tarafından sunulan önerge oylandı

23 bine yakın kongre üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kulübün bundan sonra nasıl bir yol haritası izleyeceği değerlendirildi. Toplantının sonunda Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan önerge oylamaya sunuldu. Oylamanın sonucunda Sarı-Lacivertliler'in alacağı aksiyonlar belirlendi.

Önerge
1- Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya Süper Kupa müsabakasına U19 takımıyla katılmak

2- Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya 2 sezon Türkiye Kupası'na U19 ile katılmak

3- Yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek

4- Futbol paydaşları dışından yapılan müdahaleler için UEFA ve FIFA'ya başvuruda bulunmak

Kaynak

Güzel bir kalabalık vardı, sokaklar da taraftar doluydu. Bu tabloyu görmek sevindirici ve eminim ki oyuncular da verdiği sözü tutacaktır.

bu gazın üstüne bugün adanademir kadıköyü perişan ederse harika olur : D

Ali Koç ne güzel de ligi bırakacağız diye umutlandırıp sonrasında bazılarının hayallerini yıktı.:):):)

Güzel bir toplantıydı ve yeniden doğmuş gibi olduk.:)
Ben ilk baştan demiştim Koç Ali blöf yapıyor diye hatırlarsan.

Galatasaray kötü oynadığı için taraftar da umutlarını başka takımlara bağlıyor, seni anlıyorum.:)
Onun için mi Hatay Spor'dan en kütü ihtimal beraberlik bekliyorum demiştiniz. Umudunuz Hatay Spordu ama gene eliniz boş çıktınız.

Onun için mi Hatay Spor'dan en kütü beraberlik bekliyorum demiştiniz. Umudunuz Hatay Spordu ama gene eliniz boş çıktınız.
Hatay sizi yenmişti.:) Belki yine bir sürpriz yapar dedim ancak zorladı sonuçta ve önemli olan da bu.:)

F-q-WU2WAAAZWA3.jpg

Hatay sizi yenmişti.:) Belki yine bir sürpriz yapar dedim ancak zorladı sonuçta ve önemli olan da bu.:)

F-q-WU2WAAAZWA3.jpg
O maçı da izlemiştim, büyük bir şansla almıştı Hatay maçı. Bazen şans gerekli ama önemli olan iyi oyun ve mücadele

Son düzenleme:
Geri