Fenerbahçe'de tarihi gün

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
ali koç'a full destek veriyorlar. şu farkı anladıklarında elbet bir gün başarılı olacaklar.

kümeye kümeye fenerbahçe kümeye
değişim şartsa al sana değişim

yalnız genel kurul toplantısına başlamadan önce protokol, stat ve ekran başındaki fenerbahçelilere sevgi ve saygılar iletilirken biz galatasaraylıları söylememesi beni biraz üzdü.

ispanya ligi falan diyorlardı, o iş ne oldu ya? bakın bakın, kraliyet tacı geliyor. ispanya kralı, şanlı fenerbahçe'ye 2 yıldız da hoşgeldin bonus'u verecekmiş.

518iGadcjbL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

an itibariyle erden timur'u tehdit etti. sahneye çıktığından beri galatasaray ve galatasaray yöneticilerine sallıyor.
türk futbolunun bu gibi isimlerden acilen kurtulması gerekiyor.

Ali Koc'a güveniyorum, sözünün eridir bu akşam ligten cekilme karari bekliyorum. Hadi Ali bey göster şu mertligini de görsün tüm dünya.

ispanya ligi falan diyorlardı, o iş ne oldu ya? bakın bakın, kraliyet tacı geliyor. ispanya kralı, şanlı fenerbahçe'ye 2 yıldız da hoşgeldin bonus'u verecekmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 94950
Ingiltere yalvarmis herhalde o lige gideceklermis.

acun ulusoy dedi
ulusoy dedim siz anladınız geçmiş dönemden deyip algı yaptı
belaltı konuşuyor
defolun gidin ulan bu ligden

açın izleyin, kaçırmayın. acun medya video hazırlamış bunlara. denizli maçından başladılar.

açın izleyin, kaçırmayın. acun medya video hazırlamış bunlara. denizli maçından başladılar.
Asla seyretmem, birak istedikleri yerden baslasinlar sanki seyimdeydi. Beceriksizliklerini ört bas etmeye calisiyorlar. 2 dakikalik sampiyon olan bir takimdan bahsediyoruz.

Galatasaraylılar niye bu kadar tedirgin?:)

Sakin olun, karar verecek olan biziz!!!

Galatasaraylılar niye bu kadar tedirgin?:)

Sakin olun, karar verecek olan biziz!!!
ligden çekilin, çekilmeyin biz geyiğimiz yapar geçeriz de. şu an hazırlanan videoda o kadar saçma ve komik şey var ki.
akp'nin spordaki karşılığı. koskoca kulübü ne hale getirdiniz. hayır bizimkiler size uyup bizim seviyemizi de düşürüyor, ona üzülüyorum.

şampiyonluklar tat vermiyor, rekabet tat vermiyor. bıktık. fenerbahçe olmasa kahrından, sıkıntıdan ölecek binlerce galatasaraylı var.

Geri