Fenerbahçe'de seçim zamanı!

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Ali Koç kazanır. Arkası çok güçlü.
Hatta seçime tek aday olarak katılabilir.

başkanımız çıkar güvenoyunu alır bir beş yıl daha yönetir kulübü.

Başkanlık diyince aklıma hep İlhan Şen geliyor. Başkanlık hayali için FB başkanlarını incelemiş, hepsi inşaat mühendisi. Başkan olabilmek için gitmiş inşaat mühendisliği okumuş… Normalimiz yok yaaa… fjklsjks

Ali Koç kazanır. Arkası çok güçlü.
Hatta seçime tek aday olarak katılabilir.
Saran da aday olacakmış ve sanırım birkaç kişi daha var.

Bu arada basında yazılan bazı iddialara göre henüz net bir seçim kararı çıkmamış, remi açıklama gelmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Saran da aday olacakmış ve sanırım birkaç kişi daha var.

Bu arada basında yazılan bazı iddialara göre henüz net bir seçim kararı çıkmamış, remi açıklama gelmesi gerekiyor.
Seçim kararı almış. Güven tazeleyecek diyorlar. Bilal Erdoğan adı geçiyor. Sen ne düşünüyorsun? Jfjfjfj kupa almaktan sıkılırız gelseee jfjfjjf

Seçim kararı almış. Güven tazeleyecek diyorlar. Bilal Erdoğan adı geçiyor. Sen ne düşünüyorsun? Jfjfjfj kupa almaktan sıkılırız gelseee jfjfjjf
Basında yazılanlara baktım ve böyle bir düşüncesi olmadığını dile getirmiş. Ali Koç'a rakip diye sürekli basında farklı isimler çıkmaya başladı ve çoğunun böyle bir ifadesi olmuyor.

Seçim yapılmalı ve böylece yeniden seçildiğinde en azından kimse bir şey de diyemez. Ali Koç'un başkanlıktan çekilmesini istiyorlar ve aynı taktik Mourinho için de uygulanıyor.

Bu kadar spor yorumcusunun arasında bizim yorum yapmamız hep FB camiasına hemde bu kadar duayen futbol yorumcusuna terbiyesizlik olur. Affınıza sığınıyorum .

Size geçmiş Dönemde yaptmıs olduğum yorumu atayım.

Geçmiş sezonda hedefimiz çoktu o kadar çok hedefimiz vardiki avrupada kupa kazanıp TR deki tüm kupaları müzemize götürüp en son galatasarayı sahasında yenip şampiyonluğumuzu taclandirmakti ama AKP nin sloganı gibi EVET EVET hayaldi gerçek oldu gs yi sahasında yendik 200 milyon dolarlık futbol takımımızla övündük ve büyük başkan bizi sakin bırakma biz seninle rezil olmaya alıştık.
Yeni sezondaki hedefimiz Bodrumsporu yenip eyüpspor ile sahasında berabere kalmak
Sjsjsjsjsjsjsj:D

Varmı başka hedefimiz. Bu sene olmadı Gelecek sene olmadı . Peki varmı sizce başka sene sene dedim secenek olarak düzeltelim.

Geri