Fenerbahçe'de Kritik Toplantı Sona Erdi! Jose Mourinho Sonrası Teknik Direktör İçin Temaslar Başladı!

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
KFWd72V.md.jpg

Jose Mourinho ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de yönetim kurulu olağanüstü toplandı. Görüşmelerin ardından teknik direktör adaylarının sayısı dörde indi ve kısa süre içinde temasların başlaması kararlaştırıldı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho ile yolların ayrılmasının ardından sarı-lacivertli yönetim, Chobani Stadı'ndaki kulüp binasında olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yeni teknik direktörün kim olacağı konusunun masaya yatırıldığı belirtildi. Yöneticiler arasında yapılan fikir alışverişinde basında adı geçen isimlerin yanı sıra farklı adayların da konuşulduğu öğrenildi.

Toplantı sonucunda teknik direktör listesi daraltıldı ve aday sayısı dört isme kadar düştü. Belirlenen isimlerle kısa sürede temas kurulması yönünde karar alındı.

Başkan Ali Koç ve futbol şubesi sorumlularının, önümüzdeki günlerde girişimlere başlayarak Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü netleştirmesi bekleniyor.

KAYNAK

Emre Belözoğlu ve İsmail Kartal olmaz ancak diğer üç aday düşünülebilir.
  1. Terziç
  2. Montella
  3. Schmidt

@HosgeldinHarunAbi toplantıda görülüşen ağırlıklı adaylar yukarıdaki isimlermiş ancak tabii ki farklılık olabilir.

Kadın kısmının bu kadar topla ilgilenmesi normal değil.

Nooldu @Lefty :D
Morinho diye tepinmeyi erken bırakıp önüne bakmaya başladın hahhah

Nooldu @Lefty :D
Morinho diye tepinmeyi erken bırakıp önüne nakmaya başladın hahhah
Tepinmek derken?
Seninle aynı fikirde olmayan insanlara bu şekilde hitap edip yıldırma politikaların bana işlemez. Mourinho değerli bir teknik isimdi, senin beğenmemen de bu gerçeği değiştirmez.

Montella ya da Terziç üzerinde durmalılar.

Geri