Fenerbahçe

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sempati duymakta güçlük çekilmesi muhtemel takım. Taraftarlarına zoru başarmaları sebebiyle saygı duyuyorum. :)

Taş gibi takımız ondandır…

Laf atmak değil de @Enigma Fenerbahçe'nin bende uyandırdığı hissi espritüel bir dille ifade etmeye çalışmak diyelim. :)
@angie esasen futbol bilgi sahibi olduğum ve ilgi duyduğum bir konu değil, sizi kırmak istemem alınmayın lütfen.

Laf atmak değil de @Enigma Fenerbahçe'nin bende uyandırdığı hissi espritüel bir dille ifade etmeye çalışmak diyelim. :)
@angie esasen futbol bilgi sahibi olduğum ve ilgi duyduğum bir konu değil, sizi kırmak istemem alınmayın lütfen.
Haha yok yeLda hanımcığım takılıyoruz şurada birbirimize. Alınmadım. Alınsam alıntılarım. Size asla alınmam. :)

@yeLda @angie den Trabzonspor'un 2011 şampiyonluğunu ister misin, alınacak mı bakalım :)
Espritüel isteme, tefecinin parasını istediği gibi iste
ahah

@yeLda @angie den Trabzonspor'un 2011 şampiyonluğunu ister misin, alınacak mı bakalım :)
Espritüel isteme, tefecinin parasını istediği gibi iste
ahah

Ben desteklediği takımın futbolcularından bihaber olan taraftarlardanım. :) Şayet angie gibi tutkulu bir taraftar olsaydım durum değerlendirmesi yapabilirdim fakat yine de tefecinin tarzından uzak olurdu tavrım. :)

İçinde bulunduğumuz sezonun en güçlü Şampiyonluk adayı.

• Beğen
Tepkiler: ne
fenerbahçe tam bir kanser hücresi .s.s
ama ben de büyüklüğünü tartışanlarda akıl aramanın aptallık olduğunu düşünenlerdenim :dyg:

• Beğen
Tepkiler: 0
Aşkın vücut bulmuş hali.
Duygudan duyguya sürüklüyor bizi.
Allahım regaib kandili yüzü suyu hürmetine bizi şampiyon yap dökülelim sokaklara…

Geri