Fenerbahçe: Yuvana hoş geldin İsmail Kartal!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
adam altı ayda bir yurt dışından dönüp kulüp odasında konaklıyor, bunlar da ismail kartali aldik diye bize yediriyor iste

"Bizim Fenerbahçe camiasına bir borcumuz var. Bunu bir türlü ödeyemedik. Nedir bu borç? Şampiyonluk.

Benim 3 dönem yaptığım teknik direktörlükte 2’sini maalesef elimizden aldılar. Bu artık tescillenmiş bir durum.

Çok mutluyum, çok tecrübelendim. Dördüncü gelişim. Camianın evladı olarak mahcup olmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum."

"Bizim Fenerbahçe camiasına bir borcumuz var. Bunu bir türlü ödeyemedik. Nedir bu borç? Şampiyonluk.

Benim 3 dönem yaptığım teknik direktörlükte 2’sini maalesef elimizden aldılar. Bu artık tescillenmiş bir durum.

Çok mutluyum, çok tecrübelendim. Dördüncü gelişim. Camianın evladı olarak mahcup olmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum."

Daha simdiden basladi aglamaya.

O kadar seçenek arasından Kartal'ın seçilmesine çoğu kişi anlam veremedi, yeni sezonda bakalım neler olacak?

Arkadaşıma söyledim hadi ordan Kocaman geldi ya dedi tamam işte o kocaman gelince bi küçüğünü almışlar dedim yine inanmadı. Haberin doğruluğuna inanmak istemiyor adam. Fenerbahçe böyle bişi algılar yerle yeksan ahahah

Geri