Fenerbahçe Yönetimi 'Acil' Koduyla Toplanıyor!

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
KFFPnQ1.md.jpg

Jose Mourinho ile yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe yönetimi, gün içinde 'acil' koduyla toplantı yapma kararı aldı. Sarı-lacivertli yönetim, yeni teknik direktör adaylarını değerlendirmeye alacak. Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel'in de adaylar arasında olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Jose Mourinho ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli yönetim, yeni teknik direktörü belirlemek için Chobani Stadı'nda bugün saat 17.00'de acil koduyla toplanma kararı aldı.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel'in teknik direktör adayları arasında olduğu da öğrenildi.

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile yollarını ayırdığını açıkladı!

@ahmetselimkul: Ben de Volkan Demirel ismini duydum, üzerinde çalışıldığını öğrendim. Evet, şunu da net söyleyeyim: Yayına girmeden önce tekrar konuşmalar yaptım. Bu ismi söylediğimde, "Bence herhangi bir ismi… pic.twitter.com/qprel8Z0aA

— HT Spor (@HTSpor) August 29, 2025

KAYNAK

Yeni sezonu yok ettiler, bu saaten sonra toplanmasalar da olur.

Acil kodunu vermeden toplandıklarında aynı kararları alamazlarmış gibi.

Fenerbahçe gerçek bir teknik direktör getirmezse bu sene de şampiyonuz.

Öyle Volkan, Emre, İsmail ile olmaz o iş.

Şimdi diyeceksin ki İsmail 99 puan topladı, hoca. Değil. O sene takımda Tadic, Dzeko vardı. İki tane taktik deha. Taktik vermesine gerek yoktu, saha içinde bu adamlar akıtıp götürüyordu oyunu. O da çıkıp en yüksek puan toplayan müslüman teknik direktör benim falan diye röportaj veriyordu.

Hoca şart. Volkan gelecekse bile yanında Aykut Kocaman ile falan gelmeli.

Fenerbahçe gerçek bir teknik direktör getirmezse bu sene de şampiyonuz.

Öyle Volkan, Emre, İsmail ile olmaz o iş.

Şimdi diyeceksin ki İsmail 99 puan topladı, hoca. Değil. O sene takımda Tadic, Dzeko vardı. İki tane taktik deha. Taktik vermesine gerek yoktu, saha içinde bu adamlar akıtıp götürüyordu oyunu. O da çıkıp en yüksek puan toplayan müslüman teknik direktör benim falan diye röportaj veriyordu.

Hoca şart. Volkan gelecekse bile yanında Aykut Kocaman ile falan gelmeli.
Dzeko toparlıyordu tüm takımı ve o toplanan puana katkısı çok büyüktü hatta Kartal ile yabancı futbolcular anlaşamıyor diye açıkça ifade etmişti.

Acil serviste mi toplanıyorlar? En azından toplu tedavi görürler skdjgj.

Ne volkanı abicim. Kuşadası Spor mu bu.

aziz başgan sen koçsun diyordu
hadi sen koçluğa devam et

Geri