-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Resmi sonuçlar henüz açıklanmadı ancak çok öndeymiş, belli olursa paylaşırım.Yuzde kac oyla secildi merak ettim
Fenerbahçe stockholm sendromuna yakalanmış gibi. Bu kadar futboldan anlamayan halimle ben dahi yollarına bir başkası ile devam edeceklerini düşünmüştüm.
Ali Koç da başkan seçilse Aziz Yıldırım da seçilse birlikte çalışma kararı aldıkları için fark etmeyecekti.Fenerbahçe stockholm sendromuna yakalanmış gibi. Bu kadar futboldan anlamayan halimle ben dahi yollarına bir başkası ile devam edeceklerini düşünmüştüm.
Ali Koç da başkan seçilse Aziz Yıldırım da seçilse birlikte çalışma kararı aldıkları için fark etmeyecekti.
Heyecan yarattı, yine bu ivme ile kazanan Fenerbahçe oldu. Her ikisinin de hedefinde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak var, bu uğurda gönülden çabalıyorlar.Madem fark etmeyecekti,neden başkanlık için aday oldu? : ))