Fenerbahçe yoluna Ali Koç ile devam ediyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
6 sezondur şampiyon olamamış, en ufak bir başarı yakalayamamış adamı tekrar başkan seçtiler. işin ilginci fenerbahçe yüzyılı başlıyor diyorlar hahahah.

10 yıldır şampiyon olamayan bir takımın son 6 yılında yapılan seçimde,başarısız olduğu tescillenmiş Başkan ile tekrar devam etmenin mantıklı bir açıklaması olabilir mi?

Fenerbahçe stockholm sendromuna yakalanmış gibi. Bu kadar futboldan anlamayan halimle ben dahi yollarına bir başkası ile devam edeceklerini düşünmüştüm.

Fenerbahçe stockholm sendromuna yakalanmış gibi. Bu kadar futboldan anlamayan halimle ben dahi yollarına bir başkası ile devam edeceklerini düşünmüştüm.
Ali Koç da başkan seçilse Aziz Yıldırım da seçilse birlikte çalışma kararı aldıkları için fark etmeyecekti.

Acun faktörü, Mourinho ve gelecek efsane yıldızlar etkili oldu. Aziz Yıldırım'a kaymıştı ibre. Acun faktörü beni de heyecanlandırıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda...

Gsliler biraz kendi takımınızla mı ilgilenseniz? :p
Benden çok takiptesiniz... jfjfjjf

Açıkçası bu seçimin kazananı Fenerbahçe’nin kendisi oldu. Olayı hiçbir zaman Ali Koç yada Aziz Yıldırım kapışması olarak görmedim. İşin sadece magazinsel boyutu nedeniyle bakınıyordum. Zira Koç’un kazanacağı başından belliydi.
Aziz Yıldırım kaybedeceğini bile bile aday oldu ve buradan FB kazançlı çıktı. Şöyleki; eğer aday olmasaydı adaylıkta S.Saran olacaktı. Lakin o Koç’un karşısında düşük bir profildi. A.Yıldırım aday olarak çıta yükseltti. Vaatleri yükseltti. 50 milyon senet vereceğim dedi. Şampiyon olmazsam kongreye gideceğim vs gibi bir çok iddialı vaatte bulundu. Bunun karşısında Koç ve ekibi de elini çabuk tuttu. İddialı görünmek adına Acun, Mourinho gibi isimlerle temas kurmak zorunda kaldı. Yani aslında Aziz Yıldırım ne kadar büyük FB’li olduğunu kaybederek kanıtladı. En büyük mağlubiyeti, en büyük zaferi de olabilir aynı zamanda. Tebrikler.

Galatasaray tebrik etmemiş galiba yoksa ben mi göremedim.

Geri