Fenerbahçe`ye neden sağlam bir teknik direktör gelmiyor?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Cidden neden böyle? Çok anlamam ama bu konuda biraz sıkıntılı Fenerbahçe üzücü

en iyisi şuan ki ismail kartal
malumunuz 4.döneminde
: P

• Hımm
Tepkiler: ne
ismail kartal cok iyi teknik direktor
ismail kartali yedirmeyiz
sezon sonuna kadar kalmali

fenerbahçe'de teknik direktör sorunu yok, yönetim sorunu var. ömrün yarısını yedik iki ya da üç başkan gördük. yönetim işini çözsünler hoca doğrudan çözülüyor zaten.

fenerbahçe'de teknik direktör sorunu yok, yönetim sorunu var. ömrün yarısını yedik iki ya da üç başkan gördük. yönetim işini çözsünler hoca doğrudan çözülüyor zaten.
Aziz yıldırım ve ali şenden başka başkan görmedik nerdeyse. Akoçu sayma o daha yeni hahah

Sorun teknik direktör değil şu an ve yönetimsel konuları da bu sezon hiç konuşmaya gerek yok. Önümüzde ara transfer dönemi var ve o zaman gerekli olan tüm önlemler alınacaktır.

İsmail Kartal'ın şu aralar tek sorunu; üzerinde hissettiği yoğun baskı ve sakatlanan oyuncular nedeni ile rakip takım analizlerini doğru yapamıyor olması olabilir çünkü rakip takımlar bu kadar kolay açık bulup da o bölgeden saldırabiliyorsa çok sürpriz ve tahmin edilemeyecek oyun stratejisi belirlemesi şarttır.

Aralık ayı zor geçse de başaracağımızı düşünüyorum.

Jesus örneğinde olduğu gibi takımların başarısız olduğu durumlarda, problem sadece teknik direktörde değildir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri