Fenerbahçe taraftarının Vladimir Putin Tezahüratı hk düşünceleriniz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu fenerlilerin fanatikligini hep cok rahatsiz edici buldum ben zaten. Cikip boyle bir olayi savunmaya calismak da ayri sacmalik

adamlar taraftar bu normal bir durum. Fransiz bir takim taraftarlarida 2005 senelerinde falan ispanyollarla yapilan bir macta hep birlikte ellerini havaya kaldirip ucak hareketi yapmislar. Sebebi ise o senede ispanya da yasanan ucak kazasina gonderme yapilmis. Taraftarin ve oyuncularin moralini bozmak icin...
Taraftarlik bana hep tarikatleri hatirlatir bu yuzden gercekten cok tehlikeli taraftarlar var. Birkeresinde de besiktas basket macindaydik kavga cikmisti. Besiktas taraftari tekerleklik sandalye ile mac yapan oyuncularin sandalyelerini altlarindan alip rakibe firlatiyordu adamlarin taraftari durdurmak icin yalvarmasini gormeniz gerekirdi. Utanmasalar oyuncu ustundeyken bile firlatacaklardi. Turkiye de futbol bana gore hasan sasin brezilyaya attigi dunya kupasu golunden sonra bitti. Besiktasliyim bu arada...

he bir de bu var;

Son düzenleme:
Tamamiyle fanatizmin ürünü olarak ortaya çıkmış ve sözün nereye gideceği düşünülmeden yapılmış bir tezahürat. Şimdi şöyle düşünelim; karşıdaki takım bir Rus takımı olsa ve oyuncusu da öyle sevinse Zelenski diye bağırırlar mıydı? Olabilir. Nihayetinde fanatizm böyle bir şey. Gören de Türkiye’de güçlü bir Rusçu siyasal akım var zannedecek. Olayın Rusya ile Ukrayna ile siyasal bağlamda bir alakası yok.

Olasılıkla yüklü bir para cezası verirler. Saha kapanma uzak bir durum.

Bu yıl Fener maçı varken Kadıköy'den uzak durun. Şampiyonluk diye kafayı yemiş bir kitle var ortada ve her şeyi kendine hak görüyorlar.
Türkçe küfretmek varken, sahaya madde atmak varken, ne bileyim Putin nereden gelir akıllara
Siyasallaşmak hiçbir zaman fayda getirmez siyaset dışında, siyasete de faydası kalmadı gerçi.

Bu fenerlilerin fanatikligini hep cok rahatsiz edici buldum ben zaten. Cikip boyle bir olayi savunmaya calismak da ayri sacmalik

Bilim de Fener'den yana değil (:

Son düzenleme:
Olaylı gol sevincinin kahramanı Vitaliy Buyalski, ülkesinin medyasına konuştu: "Maçtan önce hocam ve takım arkadaşım Boyko bana 'gol atarsan kartal pençesi yap, bunlarda Beşiktaş kompleksi var, kafayı yerler' dedi. Bu kadar deli olacaklarını düşünmemiştim. Pişman değilim."

Hahahahha :D

Geri