Fenerbahçe taraftarının Vladimir Putin Tezahüratı hk düşünceleriniz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sen bi çarşı grubundasın ve taraftar psikolojisini bilirsin orada o an bazen olmayacak şeylerde çıkabiliyor, bunu siyasi olarak gösterecek bir yanı yok öyle olmuş olsa maç öncesi tüm stad beraber bir tezahürat yapar veya maç başlamadan yapar..
Bir anda gelişen bir olayı ve “bazı taraftar gruplarının” yapmış olduğı bir tezahüratı Tüm Fenerbahçe camiasına yüklemenizde size yakışan bir durum değil
Evet orda ki atmosfer farklı bir anda biri başlıyor ve bir bakmışsın tüm stad aynı ses..
küfür edilseydi keşke ama şu adam olmasaydı olan oldu yapacak bir şey yok...
iyi oldu demişsin ya olmadı bence...
Avrupa yolunca başarılar ne diyelim.

Ya kalitesiz diyorsun , 2 güzel tartışma yapamadan belaltı ve hakaret ediyorsun bu mu kalite,herşeye muhalefetsin her yorumunda bir saçmalık var ergen gibisin. Neyse kalitelisin ya tartışmayacağım seninle.

“Türk nicki almakla olmuyor bu işler.
33 askerini öldürdü madem hala kapısında medet umma, şuan seni alıp Rusyaya götüreceğiz deseler iş,araba,makam vereceğiz deseler yok demezsin ama burada atıp tutuyorsunuz..”

Bak kalitesiz insan, ben konuyla alakalı yorum yaptım. Sen gelip yukarıda ki mesajı yazmışsın. Şahsımı hedef almışsın. Ben de karşılığı verince 2 güzel tartışma yapamayacakmıyız diye goygoy yapıp, ergen diyorsun.

Ayıp ediyorsun. Beni kaybediyorsun :)

Kesinlikle bunun adı fanatizm. Mesela futbol şiddet hakaret vs bünyesinde barındırıyorsa bu durum onun da üstünde.. Yani karşılıklı kavga ettik gibi değil, mertçe değil. Bir insanın yarasını kanatacak kadar merhametsizce. Ayrıldıkları vakit evvelinde bildiği tüm sırları yayan arkadaşın yaptığı gibi bel altı bir tutum. İzlerken ciddi anlamda utanç duydum.

aklıma direkt vandallık geldi, nereden vursak diye düşünsen bile bu akla gelmez , yok yani dersin
üstünüzü başınızı lekelediniz

fenerbahçe taraftarı resmen kaybetmenin profesyoneli olmuş. dünden beri bir tanesi bile elendik diye üzülmüyor, maçı konuşmuyor-nesine üzülüp konuşacaklar gerçi- herkes putin gerginliği ve olayı anlatma derdine düşmüş… lan elendiniz elendiniz YİNE, YENİ, YENİDEN… ama o kadar beklenen bi şey ki konuşulmuyor :/

daha geçenlerde "" diye tempo tutuyordunuz, 1 gol yiyince putinci oldunuz. Bu kadar ezik olunmaz ki beee.
neyse noldu şimdi sizin 6. yıldız? Taktılar mı?

Temelde konu FB ile pek ilgili degil aslinda.
Fanatizmle,seksle,becerme , yok etme ,sahip olma güdüsüyle ve bu güdünun geliştirdiği vahşilikle ilgili.
Özellikle futbolun erkeklerce benimsenmesinin temel nedeni topun kaleye girmesi,kalecinin gol yemesi vb. bi girme durumu yani... içgüdüsel bi tatmin var.
Konuyu gören FB ye kıl olan taraftarlar Gsliler Tsliler falan elestirecektir de başka bir zamanda, başka bir koşulda benzer bir varoşluğu kendileri de sergileyecektir, sergilemiştir de.
Problem fanatizm kültürü.
Bir spor olarak futbol ya da bir futbol takımı değil.

fenerbahçe taraftarı resmen kaybetmenin profesyoneli olmuş. dünden beri bir tanesi bile elendik diye üzülmüyor, maçı konuşmuyor-nesine üzülüp konuşacaklar gerçi- herkes putin gerginliği ve olayı anlatma derdine düşmüş… lan elendiniz elendiniz YİNE, YENİ, YENİDEN… ama o kadar beklenen bi şey ki konuşulmuyor :/
Ama o kadar güzel elendik ki. Şahsen üzülmedim. Çünkü bu oyunu sürdürebilirsek, Avrupa Ligi'nde iyi yerlere geliriz. İyi oynadık iyi

Nolmuş kim ölmüş
En son bi gol sevinci yaşanırken sarı kart mart sahnesi gözüme iliştiydi onla mı ilgili

fenerbahçe taraftarı resmen kaybetmenin profesyoneli olmuş. dünden beri bir tanesi bile elendik diye üzülmüyor, maçı konuşmuyor-nesine üzülüp konuşacaklar gerçi- herkes putin gerginliği ve olayı anlatma derdine düşmüş… lan elendiniz elendiniz YİNE, YENİ, YENİDEN… ama o kadar beklenen bi şey ki konuşulmuyor :
Neden öyle düşünüyorsunuz hanımefendi üzülmediğimizi söylemek basit fakat staddan çıkarken bir tane insanın yüzü gülmüyordu ve kimse o an bir anlık oluşan o tezahüratı konuşmayı bırak aklına getirmiyordu, fakat haklısınız insanlar elenmekten çok putin üzerinden Fenerbahçe Taraftarı üzerine gelip olayları siyasete lanse edince mecburen insanlarda elenmeyi bırakıp bu tür sorulara cevap vermek istiyor.
Ne diyelim herkes kendi penceresinden bakıyor.

Fazla gitmeyelim FB'lilerin üstüne, diğer takımların taraftarları da fazla farklı değiller. Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı bankasıyız diye bir reklam vardı, aynen bu reklama benziyor taraftarlar.

Yapılan elbette yanlıştı fakat bu haksız tavrın, Rus - Ukrayna savaşı ile ilgisi olmadığı gibi Yahudi birine canı sıkılan bir insanın, Hitleri öne sürmesi kadar da sıradan bir durum maalesef ancak kesinlikle doğru değil.

Taraftar kitlesi de tüm Fenerbahçe camiasını temsil etmiyor çünkü sonuçta her kültürden ve her görüşten insan var.

Kendim de bir Fenerbahçeli olarak bu durumu üzüntü ile karşıladım çünkü hiçbir gerekçe ile insanların acısı ile alay edilemez. Savaşlarda her iki tarafın da haklı - haksız olduğu durumlar mutlaka vardır ancak yine de hiçbir savaşı destekleyemeyiz. Sonuçta; Rus halkı da zarar gördü, Ukrayna halkı da...

Yaşanan bu tatsız olay çoğu Fenerbahçeli tarafından da hoş karşılanmadı ancak yukarıda da yazdığım gibi birilerinin yanlışını tüm camianın suçu gibi algılamamak gerekiyor.

uefa disiplin soruşturması başlatmış.

Geri