Fenerbahçe taraftarının Vladimir Putin Tezahüratı hk düşünceleriniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Olay öyle gelişmedi staddaydım, taraftar psikolojisi bu aslında gol yedikten sonra karşı taraf futbolcularından birkaçı hareketler falan yaptı, yapmaya hakları varmı? Şahsen bence var sonuçta sevinç gösterisi fakat abartılısı olunca taraftarda karşılığını veriyor bir süre sonra..
Ölümlere ve savaşlara karşıyım fakat bazen bınlar gerekli ve kaçınılmaz oluyor şahsen bende PUTİN i savunuyorum, talihsizde olsa bence iyi oldu.
Lucescu ve futbolcularıda pek masumane tavırlar sergilemedi,ezilmişi oynamasınlar.

Hiç yakışık bir tavır değil. Ben Ukrayna takımı ile oynadığını bilmeden şaşırmıştım Fenerbahçe'nin bu tezahüratına. Sonrasında öğrenince ise tavrı gayriahlaki buldum.

Hazımsızlık, mallık,.....
Takımının kalitesi bu, ne gerek var böyle saçmalamaya.

Futbolda var bu. Medeni olmaya gerek yok. Rakip sahada kıçın başın oynarsa karşılık alırsın.

Savunmaya bak çay demle :)
Futbolcuları tahrik etmişmiş.

Yahu bu millet akıl tutulması mı yaşıyor, yoksa önceden de böyle gerizekalı mıydık anlamadım gitti.

Daha 3 yıl önce o ismini zikrettiğiniz Putin 33 askerimizi bombalayın emrini veren adam. 33 askerimiz şehit oldu be.
Daha Ukrayna savaşına değinmiyorum bile..

5 yaşında babamın omuzunda ilk deplasman yapan bu tribün işlerinin tozunu yutmuş biri olarak şunu ekleyeyim;
Hangi takım taraftarı olursa olsun, maç içinde rakip takım oyuncuları seni tahrik ettiğinde Türk tribünlerine sakız olmuş o meşhur sloganı atabilirdiniz.

“Hepinizzzz o…”

En azından kimse anlamayacaktı.

Şimdi git uefaya derdini anlat. Büyük ihtimalle men edilecek Fenerbahçe birkaç yıl avrupa kupalarından. Rus takımlarına yapılan muamele Fenerede yapılacak.

Son düzenleme:
Olay öyle gelişmedi staddaydım, taraftar psikolojisi bu aslında gol yedikten sonra karşı taraf futbolcularından birkaçı hareketler falan yaptı, yapmaya hakları varmı? Şahsen bence var sonuçta sevinç gösterisi fakat abartılısı olunca taraftarda karşılığını veriyor bir süre sonra..
Ölümlere ve savaşlara karşıyım fakat bazen bınlar gerekli ve kaçınılmaz oluyor şahsen bende PUTİN i savunuyorum, talihsizde olsa bence iyi oldu.
Lucescu ve futbolcularıda pek masumane tavırlar sergilemedi,ezilmişi oynamasınlar.
cevap bu olmamalıydı , verilecek başka cevaplarınız mutlaka vardı ama bu olmamalıydı tahrik mahrik ne olursa olsun cevap bu değildi.

Şu Putin rezilliğine bahane bulmayın aga.
Ne yani yarın öbür gün Boşnak takımıyla maç yaparken tahrik oldun diye Miloseviç tezahüratı mı yapacaksın?

Abi taraftar Putin'i sevip veya ruscu olup da yapmıyor ki bu tezahüratı. Karşı tarafı kışkırtmak üzmek moral bozmak için yapıyor. Hiç bi bok da çıkmaz ceza bağlamında. Ulan az delikanlı olun. Hakem başlattı olayı. Taraflı yönetti. Hem golünü saymadi hem kart verdi hem rakibe gol attırdı hem de rakibin bu haksizliga rağmen şimarmasina ses çıkarmadı.

Naapsin taraftar. Gayet normal abicim. Meriçliğin anlamı yok.

Çok milliyetçi tavır sergileyen insanlar var burada fakat o 33 askerin kanı şuan baştaki adamın ellerine bulaşmış, Suriyede ölen insanların kanıda bu adamın ellerinde yetmedi İsraille en çok ticari anlaşma yapılmasından dolayı bi nevi Filistinde ölenlerin kanıda bu adamın ellerinde Filistin diye bağırmaklada olmuyor bu işler ve hala desteklemeye devam ediyorsunuz,ve sözde milliyetçisiniz.
Herkesi medya önünde atıp tutmak ile olmuyor bu işler.Daha dün Suriyede 5 şehit verdin haberi bile yapılmadı, oradaki insanlardan öğreniyoruz senin devletinin askere verdiği değer bu kadar Türk nicki almakla olmuyor bu işler.
33 askerini öldürdü madem hala kapısında medet umma, şuan seni alıp Rusyaya götüreceğiz deseler iş,araba,makam vereceğiz deseler yok demezsin ama burada atıp tutuyorsunuz..

Fenerbahçe maçındaki olayın siyasi bi anlamı yoktu sadece taraftar psikolojisi ile alakalıydı, abartılmasın.

Doktor senin de her konuda fikrin var ama bi halttan anladığın yok.
Sahi sen ne zaman gidiyordun yurt dışına? :)

adamlar rus kedilerini bile yasakladı. feneri harcarlar matmazel. şaka bir yana ceza vereceklerini düşünmüyorum.

Şahsen doğru bulmadım.. Eşim Fenerbahçelidir ona sordum ne düşünüyosun diye. Dedi ki, "taraftar onlara saygıdan alkışladı, destek oldu. Gol yemişiz gelip taraftara hareket çekiyor. Ulan taraftar sana naptı? Yersin öyle tezahüratı işte."

Sonra dedim, yanlışa da yanlış diyin bee..

cevap bu olmamalıydı , verilecek başka cevaplarınız mutlaka vardı ama bu olmamalıydı tahrik mahrik ne olursa olsun cevap bu değildi.
Sen bi çarşı grubundasın ve taraftar psikolojisini bilirsin orada o an bazen olmayacak şeylerde çıkabiliyor, bunu siyasi olarak gösterecek bir yanı yok öyle olmuş olsa maç öncesi tüm stad beraber bir tezahürat yapar veya maç başlamadan yapar..
Bir anda gelişen bir olayı ve “bazı taraftar gruplarının” yapmış olduğı bir tezahüratı Tüm Fenerbahçe camiasına yüklemenizde size yakışan bir durum değil

Konu her ne olursa olsun çoluk çocuk demeden katleden Putin için tezahürat yapmazsın ya. Hadi yaptın bir de bunu savunmazsın. Fanatizm ciddi anlamda tehlikeli. İnsanlar şuurlarını kaybediyorlar sanırım.

Geri