Fenerbahçe - Stuttgart (1-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Fenerbahçe'nin rakibi Stuttgart'a kötü haber!

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Stuttgart'ta Boşnak futbolcu Ermedin Demirovic'in sakalığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyeceği kaydedildi.

Asıl önemli maçımız bu olacaktır. Rakip güçlü ancak Tedesco açısından da en iyi bildiği takımlardan birisi ve bakalım neler olacak?

almanyadan dayıoğlu aradı :d

Bol gollü bir maç olacak ancak en çok golü kim atar, ondan pek emin değilim.:)

Yeni yaşının şerefine birkaç gol atar mı acaba?:)

Bu maç bizim için dönüm noktası olacaktır, yenmeyi başarırsak bizi kimse tutamaz. Rakip çok zorlu olsa da Tedesco bir yolunu bulmalıdır.

Yeni yaşının şerefine birkaç gol atar mı acaba?:)

Bu maç bizim için dönüm noktası olacaktır, yenmeyi başarırsak bizi kimse tutamaz. Rakip çok zorlu olsa da Tedesco bir yolunu bulmalıdır.

Bahsettiğimiz kişi kerem ise atar Lefty : )
formunda bir kereme ihtiyacımız var bu sene , Rams park derbisinde de golü bekliyorum gidecek korner direğinin oraya o gol sevincini yapacak..

3,5 üst 4,5 üst e kadar yolu var..
golü galibiyet alacağız futbolcu gibi oynasınlar yeter..

Stuttgart'ı ciddiye almak gerek. Ligde 3. sıradalar.

Domenico Tedesco'nun görüşleri:

"İyi bir takıma karşı oynayacağız. Esnek bir takıma karşı oynayacağız, biz de esnek olabilmeliyiz. Bazen önde baskı kuracaksınız bazen de geriye gömüldüğünüz olacak. Nasıl davranmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Stuttgart topa sahip olmayı seven bir takım. Son maçlarında net bir galibiyet elde ettiler, ligde de 3. sıradalar."

@Relativista Bu maç için ne düşünüyorsun?
Stutgart gerçekten çok iyi ancak Fenerbahçe şu an her anlamda kaosta. Ligde farklı Avrupa' da farklı. Kerem' in hala takıma alışmış olduğunu düşünmüyorum. Schymanski kadroda olacak mı bilmiyorum ama top kaybı konusunda tartışmasız açık ara önde ancak beklenmedik şekilde bir gol atıyor ve göz boyuyor hoop yeniden kadroda. Forvetlerimiz maalesef son 2 sezondur bitiricilik konusunda çok beceriksizler. Nesyri Dzekoyu mumla aratır oldu bu konuda. Oğuz Aydın' dan tam verim alamıyoruz maalesef. Geçen sezon önce lig kupasını al Avrupa' yı sonra düşün diyordum, bu sezon tersini düşünüyorum. Ligde çok umudum yok. Gs alır başını gider çünkü rakip yok ama Avrupa' da tren kaçmış değil, kadroya bağlı kazanıp kazanmamak. Stutgart' ın kazanmasına şaşırmam, takım oyunu oynanırsa farklı kazanmamıza da şaşırmam. İzleyip göreceğiz.

Taraftar desteği çok önemlidir, her koşulda destek olmak ise daha da önemlidir.

Fenerbahçe'nin son dönem durumu ortada ancak futbolcular şayet bireysel olarak bu maçı ciddiye alırsa sonuç da olumlu olacaktır.

Geri