Fenerbahçe - Nice (2-1)

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesi, 2 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak.

Yer: Chobani Stadyumu
Kanal: TRT 1

Roma'ya yenilmiş ve bugünkü maçı da bir görelim de ona göre yorum yazarım.

Dünkü maçta çok iyi oynadıkları söylenemez ancak Fenerbahçe ile kıyas yapılamayacak kadar da iyi durumdalar...

Avrupa maçlarında başarısızlık yaşanmaması gerekiyor, acilen kendimize gelmeliyiz.

Tedesco ile olmayacak gibi acil gönderilmeli

bir de fenerbahce bunlara itilerse süper olur, yeneler inşallahhh

Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco ve futbolcumuz İsmail Yüksek, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında konuk edeceğimiz Fransız ekibi OGC Nice maçı öncesi Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco: Eğer her şeyi savunuyor olabilseydiniz maçlar 0-0 biterdi

Rakibin kanat organizasyonlarıyla ilgili Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco, “Belirtmiş olduğunuz şey doğru aslında takım içerisindeki kombinasyona baktığınız zaman savunmada güçlü bir takım. Arka üçlü çok güçlü oyunculardan oluşuyor. Orta sahada çok teknik oyuncuları var. Sağ tarafta Clauss oynuyor. Ben kendisini Fransa milli takımdan tanıyorum. Belçika milli takımında iken birkaç kez karşılaşmıştık ve bazılarında Clauss oynamıştı. Fransa milli takımında oynayan oyuncuların kalitesine baktığınız zaman Clauss bu takım oynuyorsa onun kalitesini gösterir. Aynı şekilde sol tarafta oynayan oyuncular da benzer, aynı profilde oyuncular. Direkt olarak oynamaya çalışan bir takım. Belirtmiş olduğunuz gibi kanat kombinasyonlarını deniyorlar. Çok fazla orta yapıyorlar ama futbolda her şeyi savunamazsınız. Eğer her şeyi savunuyor olabilseydiniz maçlar 0-0 biterdi. Şunu da unutmamak lazım onların da bizi savunması gerekiyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak

Takım olarak hazır değiliz çünkü her şey yenilendi ancak yapacak bir şey de yok ve ellerinden gelen mücadeleyi vermek zorundalar, bol şans! :kalp:

Fenerbahçe’de bu maçı kazanacak ışığı göremiyorum ama umarım tersi olur

şonu bilemedim
onu ne zaman aldık

spikerin sesi patlıyo çok kötü

ilk yarı iki farkla bitseydi iyi olurdu

Geri