Fenerbahçe - Lugano ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
MOURINHO: TEMMUZ AYININ ORTASINDA OYNAYACAK BİR TAKIM İÇİN BU ŞARTLAR ZOR AMA OYUNCULARIM ELLERİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORLAR

İlk maçın ardından yaptığı açıklamada yenen gollerden duyduğu memnuniyetsizliğin hatırlatılması üzerine Mourinho, “Çözümüm çalışmak. Başka yapabileceğimiz bir şey yok. Analiz etmemiz gerekiyor. Önce video üzerinden analizlerimizi yapıyoruz daha sonra klipler hazırlayıp bunu oyuncularımıza gösteriyoruz. Onun akabinde de sahada bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar takımla toplamda 35 antrenman yaptık ama bu 35 sayısını belki Dzeko, Becao, Levent için söyleyebilirim. Ama mesela Çağlar Söyüncü kaç antrenmana katıldı? Belki 15. İsmail belki 5 antrenmana katıldı. Bright belki 12 antrenmana katıldı. Bütün takım hep birlikte belki sadece 2-3 antrenman yapabildiler. Dolayısıyla tabii ki analizleri yapıyoruz ama bir yandan da içinde bulunduğumuz durumları da göz önünde bulundurmamız gerekiyor. İlk resmi maçını temmuz ayının ortasında oynayacak bir takım için bu şartlar zor ama oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ekibim çok sıkı bir şekilde çalışıyor ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bu zor şartlar altında.”

BRIGHT OSAYI-SAMUEL: TAKIMDAKİ HERKES ÇOK ÖZGÜVENLİ. YARINKİ MAÇ İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Daha sonra söz alan Bright Osayi-Samuel, yarınki maçla ilgili, “Yarınki maçın çok önemli olduğunu düşünüyorum. İlk maçtan 1 gollük avantajımız var. Evimizde oynayacağımız ilk resmi maç olacak. Takımdaki herkes çok özgüvenli. Yarınki maç için sabırsızlanıyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Takım arkadaşları Djiku ve Jayden’le olan iletişimiyle ilgili soruya Osayi, “Takımdaki herkesle ilişkim iyi. Herkesin birbiriyle ilişkisi güzel. Güzel bir grubumuz var. Alex ve Jayden iki yakın arkadaşım. Zaman zaman sosyal medyada paylaşımlar yapıyorum çünkü onlar da benim hayatımın bir parçası. Bu yakınlığı sahaya da yansıtıp bir fark yaratmak istiyoruz.” yanıtını verdi.

Saha içindeki pozisyonuyla ilgili soruyu başarılı futbolcu, “Benim nasıl oynarsak oynayalım işim hem defans hem atak yapmak. Dolayısıyla çok fark olacağını düşünmüyorum. Belirtmiş olduğunuz sistemde Jesus zamanında da oynamıştım. Benim için bununla ilgili bir problem yok. Şu anda hocamız farklı, ondan yeni şeyler öğreniyorum, yeni yönlerimi geliştiriyorum ama pozisyonel anlamında benim için değişen çok bir şey olmayacaktır.” sözleriyle yanıtladı.

Geriye kaldı iki saat...

Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum ve kendine yakışan futbolu oynayacağından hiç kuşkum yok.

Geri