Fenerbahçe Koreografi Rezilliği :)

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]T-pc3gv5QUo[/YOUTUBE]​

Koreografi'nin başında her halde bu sefer başaracaklar dedim ama yine hüsrana uğradım :)

Sefa GFB yi çalıştır olmuyor :)

1 Yıl Önceki Olayıda Senin Gibi Biri Açardı :)
Ayrıca O Bir Rezillik Değil Halatları Koptu ve Bir Kardeşimiz Haftalarca Yogun Bakımda Kaldı. Acizliğinizi Böyle Belli Etmeyin Lütfen :)

1 Yıl Önceki Olayıda Senin Gibi Biri Açardı :)
Ayrıca O Bir Rezillik Değil Halatları Koptu ve Bir Kardeşimiz Haftalarca Yogun Bakımda Kaldı. Acizliğinizi Böyle Belli Etmeyin Lütfen :)

Senin gibi birisi derken paşa ?

Rezillikti çünkü o maçta olan rüzgarı bile hesaba katamadan yapılmaya çalışıldı ve tüm sosyal medyada komedi oldu.

Yoğun bakımda kalan o çocuk için de geçmiş olsun mesajı zaten yayınlamıştık kendi sitemizde.

Yüz yılın sazanlığı vol : 2 ;)

:) Anlıyorum Seni Tabi Haklısın Sazanlık Ya Bizimkisi Sizin Gibi Karakteri Olmayan Fransız Yandaşlarına Ebedi Dost Dedik Zamanında :)

Alıntı Yapmana Gerek Yok Arkadas :) Benden Baska Adam Yok Konuda Zaten , Rezillik Mevzusu İstiyosan Youtube " Galatasaray Rezilliği " Yaz İzle İzle Gül Eglen Dolas :) Hmm Sende Aşırı Bir Kuyruk Acısı Var Demekki .. Sen Şimdi Yarın Gider Benfica'yıda Desteklersın , Tabi Tohumu Fransız Bir Kökenin Portekiz'e Yanasması Doğaldır .. Yarası Olan Gocunur Kareografi Olmadı Ama Onun Gibi Binlercesini Gördü O Mabed ..

Emin Ol Seninkinden Çok Çalışıyordur :) Millete Bulaşmak İle Kendini Tatmin Etmen Biraz Kasıyor Ortamı Sıkma Rahat Ol :)

Emin Ol Seninkinden Çok Çalışıyordur :) Millete Bulaşmak İle Kendini Tatmin Etmen Biraz Kasıyor Ortamı Sıkma Rahat Ol :)

Sazanlık yapma gelip konuya atlayan sendin farkındaysan senden başkası yok atlayan. Kendi halimde eğleniyorum ben kendimce ama çok sazan gördüm seni.

Hadi yol al iyi forumlar

Yaaa ne guzel bi kardeslik var sizde, gozlerim yasardi. Birbirinizi desteklemek yerine agir hakaretler sarfediyorsunuz..bu mu futbol aski?

A a a a ııı .. Aradıgın Kişiye Ulaşılamıyor Çünkü Sen Karaktersizlik Arıyorsun :) Senin Gibi Bir Sazan Bu Konuyu Açabilirdi Ancak. Rahatına Bak İnsanlarlada Konuşma Şeklini Düzelt yada En Azından Kasma Be Gülüm Relax Ol Sakinleş Git Bir Bardak Süt İç Milli İçeçek Oldu ya Oda :) İyi Gelir Sana ..

Yaaa ne guzel bi kardeslik var sizde, gozlerim yasardi. Birbirinizi desteklemek yerine agir hakaretler sarfediyorsunuz..bu mu futbol aski?
Kardeşlik ? Soyu Türk Olmayan Türkle Kardeş'te Olamaz .. Bunun Gibiler Çok Piyasada Anca Bunlarla Tatmin Olmaya Çalışır .. Olan Bu Yani ;)

A a a a ııı .. Aradıgın Kişiye Ulaşılamıyor Çünkü Sen Karaktersizlik Arıyorsun :) Senin Gibi Bir Sazan Bu Konuyu Açabilirdi Ancak. Rahatına Bak İnsanlarlada Konuşma Şeklini Düzelt yada En Azından Kasma Be Gülüm Relax Ol Sakinleş Git Bir Bardak Süt İç Milli İçeçek Oldu ya Oda :) İyi Gelir Sana ..

Milli içecek ayran o arkadaşım hatırlatıyım ;)

Konuda ikili tartışma içeren postlar olduğu için Kilitliyorum.
Futbol ile ilgili bu gibi konular ve bu gibi postlar olur ise konu veya mesajlar tamamen silinecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri