Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dedi mi böyle bir şey bilmiyorum ancak neden olmasın? Sonuçta şayet ligin üstüne çıkacak bir oyuncu kadrosu ve teknik ekip oluşturabilirsen olabilir. Kimi getirecek, nasıl bir kadro kurulacak bilemiyorum, yaşayıp göreceğiz.Acun Ilıcalı: Fenerbahçe’yi üst üste 5 sene şampiyon yapacak bir kadro kuracağız. Öyle bir takım kuracağız ki, herkes “Bu yıldızlar bu lige nasıl geldi?” diyecek. Bu sefer işi sıkı tutuyoruz. Yola devam edersek, hedefimiz 5 yıl üst üste Süper Lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi Kupası. Bunu hocamıza da anlattık, o da “Neden olmasın?” dedi. (WMSpor)
@Lefty Acun hayalini söylemiş, mümkün mü
O konuda Tadic açıklama yaptı ve forumda da paylaştım. Dzeko ve Tadic tören istememişler çünkü son maça da çıkmak istemiyorlarmış. Fanatik bazı taraftar gruplarının tavrına alınmışlar ve yemekhanede verilmesini talep etmişler, Ali Koç da kabul etmiş.Siz önce cekoyla tadici dilenci gibi gönderirken kaybettiniz.
Çok daha fazlasını hakeden bu adamları ugurlamayi bile çok gördünüz. Takım falan kuramazsin sen acun.
Son maça çıkmama kararı aldıklarına göre bazı taraftarlar ile aralarında çok büyük bir sorun yaşanmış demektir çünkü Dzeko 100. maçına çıkacaktı ve maç oynanmadan ayrılıp gittiler. Tabii ki mekan seçimi çok önemli ancak takım maça çıkacağı için tesisten de ayrılamamışlardır. Tesis içinde başka bir mekan seçilebilirdi.O da taraftarın çomar olduğunu gösterir @Lefty . Biliyorsun bu adamları en sert eleştirenlerdenim burda. Ama mutfak olmaz.