Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu ile her konuda anlaşmaya vardı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
ÖZEL | Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncu, kulüplerin anlaşması halinde Fenerbahçe’den yıllık yaklaşık 4.5 milyon euro maaş alacak. Kulüpler arasında bonservis pazarlıkları başladı!

Umarım çok iyi olur gelmen. Hiç umudum yok ama patlama yaprsın umarım…

katkı sağlar mı çok sağlar ama ben bir fenerbahçeli olarak gelsin istemiyorum..
derbi maçlarında terbiyesizlikleri oldu.. oğlum kerem anana bacına çok söver avrupaya gittiğin kulüp taraftarları ona göre herşey para değil..

Fenerbahçe takımına katkı veremez, yıllardır şampiyon olmamış sabırsız bir takıma olmaz Kerem.
Çok basit top kaptıran, garip goller kaçıran birisi. Baskıyı kaldıramaz, Fenerbahçe taraftarı artık sonuç odaklı, iyi futbol vs umurunda değil, şampiyonluk istiyorlar.
Magazin haberidir umarım, bir şey olmaz Kerem'den çok küfür yer.

kerem duygusal bir oyuncu, taraftarın of demesinden performansı düşüyordu. şimdi hiç yapamaz. avrupa takımlarında forma giymek varken yazık oldu.

ilk on hafta iyi oynayıp sonra düşüşe geçmesine taraftar tahammül edebilir mi
her kaptırdığı topun kaleye gitmesine taraftar ne kadar tahammül edebilir
bizdeyken de ayıla bayıla izlediğim biri değildi
çok güzel maçları vardı ama sürekliliği yoktu
topu kaptırınca geriye dönüp en yakın takım arkadaşına elini kolunu açması çıldırtıyodu
tam sövecekken de süper goller atıyodu
kerem değişik bir çocuk
bu renklere uyum sağlarsa iyi iş yapar
ama uyum sağlayacağını sanmıyorum

Osimheni satalım size 100 milyon dinar+fenerium mağazaları

Transfer olursa farklı konuşurum da,

Kerem'e 3 katı maaş teklif ettiler.

Bakacağız. Ben gitme ihtimalini görmüyorum. Ama olabillirrrr de.

Kerem’in karaktersiz biri olduğunu bizde oynarken de söylüyordum. Geldiği yeri kolay unutan ve şımarmaya yer arayan bir tip. Bi anda “oldum” kafasına büründü. Dünya starı hallerine erken büründü. Avrupa yaptığının sonraki senesi tutup yüksek maaşlara Türkiye’ye dönmesi gülünç olur. Olay Fener ya da Beşiktaş değil…

Profesyonel futbolda hiçbir oyuncu o an oynadığı takim hariç hiçbir takıma aidiyet hissetmez ve bu sebeple böyle bir durum varsa kimsenin şaşırmaması gerekiyor.

Profesyonel futbolda hiçbir oyuncu o an oynadığı takim hariç hiçbir takıma aidiyet hissetmez ve bu sebeple böyle bir durum varsa kimsenin şaşırmaması gerekiyor.

saygı değer Lefty

Screenshot_20250803_230241_Chrome.jpg

kimi aykırı durumlar olduğunda durum farklılaşmakta.. ülkemiz futbolunda geçmişte olmadı mı sergen Yalçın, Tümer Metin olsun oldu .. ben ama şahsi olarak başka düşünüyorum ne bileyim..

saygı değer Lefty

Ekli dosyayı görüntüle 115878

kimi aykırı durumlar olduğunda durum farklılaşmakta.. ülkemiz futbolunda geçmişte olmadı mı sergen Yalçın, Tümer Metin olsun oldu .. ben ama şahsi olarak başka düşünüyorum ne bileyim..
Maçın yarattığı stres ve kulüp yöneticilerinin sürekli kavgası sebebi ile oyuncular da çoğu zaman bu gerginlikten etkilenebiliyorlar ancak tabii ki olmaması gereken durumlar. Bu sebeple profesyonel futbol oynayan her oyuncu, gelecekte o takımda oynama ihtimalini hep yedekte tutmalı ve ona göre davranmalıdır.

Ben Galatasaray’da oynayan birinin Fenerbahçe’ye ya da Beşiktaş’a gitmesine karşı değilim. En nihayetinde profesyonel bir iş yapıyorlar sonuç olarak. Nitekim zamanında karma takımlarla İngilizlere, Almanlara karşı top oynamışlığı var bu kulüplerin. Milli takım diye bir olgu da var ayrıca. Benim karşı olduğum bi takımda oynarken diğerini aşağılayıp yok ben doğduğumdan beri şu takımlıyım, yok bu takımın kapısından geçmem, yok Türkiye’de sadece o takımda oynarım diye demeçler verip, maç içinde rakip takımla gırtlak gırtlağa kavga edip de hiçbir şey olmamış gibi “Ben zaten onlarcıydım kank” diyetek transfer olmak samimi değil. Aidiyet hissetmez demen de yanlış. Semih Şentürk “Ben Fenerbahçeliyim” diye bi duruş sergiledi ve yedek kulübesinde çürürken ne Galatasaray’a ne Beşiktaş’a gitmeyi kabul etti. Arda Turan keza aynı şekilde ki bir çok örnek var bu şekilde. Yarının yokmuş gibi konuşma, saygısızlık yapma git kimde oynuyorsan oyna. Zor değil bence

Ben Galatasaray’da oynayan birinin Fenerbahçe’ye ya da Beşiktaş’a gitmesine karşı değilim. En nihayetinde profesyonel bir iş yapıyorlar sonuç olarak. Nitekim zamanında karma takımlarla İngilizlere, Almanlara karşı top oynamışlığı var bu kulüplerin. Milli takım diye bir olgu da var ayrıca. Benim karşı olduğum bi takımda oynarken diğerini aşağılayıp yok ben doğduğumdan beri şu takımlıyım, yok bu takımın kapısından geçmem, yok Türkiye’de sadece o takımda oynarım diye demeçler verip, maç içinde rakip takımla gırtlak gırtlağa kavga edip de hiçbir şey olmamış gibi “Ben zaten onlarcıydım kank” diyetek transfer olmak samimi değil. Aidiyet hissetmez demen de yanlış. Semih Şentürk “Ben Fenerbahçeliyim” diye bi duruş sergiledi ve yedek kulübesinde çürürken ne Galatasaray’a ne Beşiktaş’a gitmeyi kabul etti. Arda Turan keza aynı şekilde ki bir çok örnek var bu şekilde. Yarının yokmuş gibi konuşma, saygısızlık yapma git kimde oynuyorsan oyna. Zor değil bence
Aidiyet hissettiği an kendi geleceğini risk altına alır, profesyonel futbolcu olmanın ilk kuralı hiçbir takıma bağlılık geliştirmemektir ki bu durum hakemler, teknik direktörler için de geçerlidir.

Taraftar da kabullenemiyor.

Dediğin gibi ilk baştan futbolcuların çok uç laflar etmemesi gerekiyor çünkü öyle bir teklif gelir ki kendi sözlerinin altından kalkamazlar.

Fenerbahçenin üzerinde ki karanlık el kalkmadikca en iyi futbolcular gelse nafile üzgünüm

Geri