Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kupalardan buralara düştünüz değil mi . Sadece yenelim ;dSorun değil, sizi yenelim de gerisi önemli değil artık.![]()
Şanssızlık yakamızı bırakmadı yoksa tüm kupalar bizimdi.Kupalardan buralara düştünüz değil mi . Sadece yenelim ;d
Şampiyonluk yarışından koptuk ancak yine de bu maçları almamamız için sebep yok.umarım yeniliriz biter bu boş muhabbet.
Çok doğru bir tesbit, bu maçları almanız için bir sebep yok.Şampiyonluk yarışından koptuk ancak yine de bu maçları almamız için sebep yok.
Maçları niye kaybedelim? Bu takımlara niye Fener'i yendik dedirtelim ki?Çok doğru bir tesbit, bu maçları almanız için bir sebep yok.
Sen kendin diyorsun ve ben sadece tastikledim, doğru tesbit dedim.Maçları niye kaybedelim? Bu takımlara niye Fener'i yendik dedirtelim ki?
kazanadığımız sürece şampiyonluk inancı pompalanacak insanlara ve sonunda hüsran.Şampiyonluk yarışından koptuk ancak yine de bu maçları almamamız için sebep yok.