Fenerbahçe - Kasımpaşa ( 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
8 dk lık maçı 17 dk uzattı yasin kol a. s.
images

Bi söz vardı ya. Yemin ederim gerçek. Aslında Fenerbahçe diye bişey yok, biz sinir hastası olalım diye hayalimizde yarattık. Beşiktaş taraftarı kanseri diye bişey yok. Adamlar ligin başından havlu atıyorlar bitiyor. Bizim o çocukları sonuna kadar gidiyor rakibin puan kaybettiği hafta her seferinde bunu yapıyor. Böyle bişey yok a koyayım ya

Valla yazık Fenerin taraftarına.yine hevesleri kursağında kaldı :d

Bi söz vardı ya. Yemin ederim gerçek. Aslında Fenerbahçe diye bişey yok, biz sinir hastası olalım diye hayalimizde yarattık. Beşiktaş taraftarı kanseri diye bişey yok. Adamlar ligin başından havlu atıyorlar bitiyor. Bizim o çocukları sonuna kadar gidiyor rakibin puan kaybettiği hafta her seferinde bunu yapıyor. Böyle bişey yok a koyayım ya

555555.PNG

bu fırsat kaçmaz, şampiyonluğu hedefleyen takım ilk yarıdan işi bitirir dedim, sonuç bu.

Ben kulübü arayıp soracağım. Bu Kante'yi biz sigortasız çalıştırıyoruzdur umarım. Fenerbahçe'de oynamak için üste para vermesi lazım

Seneye evet Allahın izniyle kfjfn

Ben kulübü arayıp soracağım. Bu Kante'yi biz sigortasız çalıştırıyoruzdur umarım. Fenerbahçe'de oynamak için üste para vermesi lazım
Hayır o da değil, herifi transfer etmek için ortalığı velveleye verdi fener. Koca reis-i cumhuru araya soktu almak için. Prens selmanı filan aradı. Bu tablo için :ddd

@No Pasaran kankim sizdeyiz fjjfnf
Tesistir, paradır ne lazımsa Sado babamız hepinize yeter. Bir alo de yeter jfjfj

Geri