Fenerbahçe, Jose Mourinho ile anlaştı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
mourinho’yu sevdiğim için ben bu hamleyi biraz kıskandım, başarılı olma ihtimalini değil mourinho’nun varlığının fenerbahçe camiası için ülkemizde olmasını kıskandım… bu ülkeye ayak basacaksa galatasaray için basmasını isterdim ama olsun napalım. belki bu vesileyle takımlarımız daha vizyoner tercihler yapar, daha kaliteli oyuncular ligimize gelir. tabii asıl problem yönetimler ama saha içi kaliteye ve rekabete odaklandıkça dış etkenleri daha az konuşuruz diye düşünüyorum. yani umarım öyle olur. mourinho’dan tek bir isteğim var, yalvarırım mert hakan’ı antrenmanda patakla. sen bu işin pirisin, yaparsın…

Aradım ancak bulamadım Jorge Jesus' un tweeti idi sanırım. Mourinho' yu zor günler bekliyor. Sportif gerçekliğin olmadığı bir futbol liginde nasıl davranacak, ne kadar başarılı olabilecek gibisinden bir şeydi. Birazda haklı aslında. Lig maalesef fazlasıyla politize ediliyor ve bu spor basını tarafından da sansasyenel biçimde destekleniyor. Ülkede beyaz futbol diye bir gerçek var. Ahmet Çakar var, Sinan Engin var, Erman hoca var, ROK var... var da var.
Hikmet Karaman, Bülent Uygun ya da Fatih Tekke değil ki bu adam.p
Ya çok eğleneceğuk ya da çok eğleneceğuk.p

Şampiyon Gs. Ancak olay olan yine FB. Sen istersen 100 kez şampiyon ol. Bu Fenerbahçeyi nasıl yeneceksin ki...

Daha imzayı yeni attı bismillah hfjfn

Galatasaray ve taraftarı için kabus dolu günler başlıyor.:) Hep birlikte çok eğleneceğiz.:)

Geri