Fenerbahçe - Hatayspor ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Fenerbahçe - Hatayspor maçı beIN SPORTS kanalında canlı yayınlanacak.

Hatayspor maçı öncesinde sakatlıkları devam eden Mert Hakan Yandaş, Oğuz Aydın ve Livakovic'in önemli maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Kaynak

Kaynak

I_L-SQCVnUeyIDZNQnJS-w.jpg

Ara verildikten sonra takımlarda biraz yavaşlama olabiliyor ancak bu akşam güzel bir maç bekliyorum.

Hem Antalyaspor'u tutmam hem de Fenerli olmam gibi bir durum.:)

Bu tür maçlarda düşme potasındaki takımlar 1-0 öne geçip sonrasında fark yiyebiliyorlar. Bu sefer de öyle olacak mı bakalım

Arap atım attı! 10 m eyro daha ekleyin o tekliflerinize Suudiler...

Bu kadar o çocukluğu olur mu? Göstere göstere bu yapılır mı? Dün barış Alpere sarı kart göstermeyen operasyon çocukları, bugün şimo oyuna girer girmez itiraz etti diye sarı kart gördü. Frede kafa atan Abu sarı kart gördü. Sizin düzeninizi s..yim ben. Ortalığı yakmazsanız adam değilsiniz Ali koç acun ılıcalı

Eşşşşek nesyriyi 10 verirlerse okutun hemem

gözlerim kanadı, bu nasıl bir oyun. şu takımın şu oyunla ilk 5'e girmesi mucize.

Jose Mourinho, Atakaş Hataspor’u 2-1 yendiğimiz maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

“Bugün iyi bir oyun sergiledik. İlk dakikadan son dakikaya kadar maçı domine ettik. Çok fazla pozisyon ürettik. Hepsi net pozisyonlardı. Benim yarım şans dediğim pozisyonlarda son pasın eksikliğini hissettik. Kaleci harikaydı, çok fazla kurtarış yaptı. Çok fazla pozisyona girdik. Üçüncü bölgeye çok iyi geldik ama son paslarda iyi olamadık. Bu maçın 2-1 bitiyor olması aslında garip. Evet, pratik olarak 2-1’lik sonuçta bize 3 puan veriyor ama 6-1, 7-1, 8-1 olacak bir maçtı. Oynadığımız oyundan mutluyum ama kaçırdığımız fırsatlardan dolayı mutlu değilim. Oyuncularım en iyisini ve ellerinden geleni yaptılar. 9 gün boyunca iyi çalışma süreci geçirdik. Bugün de net galibiyet elde ettik. Renkler farklı olsaydı maç bugün 11’e 8 bitebilirdi ama bu oynadığımız toksik ligi biliyoruz. Rakipler de bunu biliyor ve hissediyorlar. Bize karşı nasıl, başka rakiplere karşı nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Oynamış olduğumuz son iki maçta 5 kırmızı kart olması lazımdı. Bizim oyuncularımız bunu görüyor ve biliyorlar. Rakip oyuncular da bunu görüyorlar ve biliyorlar. Bizim de yolumuza devam etmemiz gerekiyor.”

“Gerçeği söylemekten neden korkuyorsunuz, neden? Bu soruyu bana sorup neden gerçeği saklamaya çalışıyorsunuz. Bu ülkede insanlar neden korkuyorlar? Biliyorum sizler gazetecisiniz. Ben de gazeteci olabilirdim. Neden korkuyorsunuz? Sizce puan farkı sadece oynanan futboldan kaynaklı bir puan farkı mı? O zaman gerçeği söyleyin, bana sormayın.”

Kaynak

Ya Edin Dzeko olmasaydı?
Mourinho, zayıf Hatay’a karşı 90 dakika 3-5-2 oynadı. Bu sistemde o beşlinin ortasında yaratıcı bir ayağa ihtiyacınız var. Çift santrfor ile oynarken bu yaratıcı ayağın Edin Dzeko olması, herhalde son ihtimaldir. Yine bu sistemde iki kanat oyuncusunun çok aktif olması, kanatlardan sürekli top getirip orta yapması beklenir. Dzeko onu da yaptı. Savunmadan top çıkarttı, pas istasyonu oldu, top dağıttı, asist yaptı, ha bir de penaltı kaçırdı. Tüm bunları tek başına 39 yaşındaki bir oyuncu yapar, diğerleri de oynuyormuş gibi davranırsa, kazandığınız bir maç sonrasında protesto edilmeniz son derece doğaldır. (Tayfun Bayındır - Milliyet)

Kaynak

Geri