Fenerbahçe - Göztepe ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Önemli bir maç olacak ve oyuncularımızın dikkatli olması gerekiyor.

Mourinho'nun doğum günü olduğuna göre bu maçı farklı kazanıp hediye vermek isteyeceklerdir, bol şans!:kalp:

göztepeyi yeneriz ya
şampiyonluğa az kaldı

Güzel bir maç ve güzel bir galibiyet bekliyoruz.
Göztepeye başarılar.

ayy lefty, koca mourinho'ya 6 yaşında ki çocukmuş muamelesi çekme.
adama vaktinde parasını verdigin sürece her günü doğum günü olur..

ayy lefty, koca mourinho'ya 6 yaşında ki çocukmuş muamelesi çekme.
adama vaktinde parasını verdigin sürece her günü doğum günü olur..
Oyuncuların hocalarına yapacakları jestten bahsediyorum ayrıca iş ahlakı - etiği gereği her şey para değildir. İşini iyi yaptığı için yüksek ücret alıyor.

Takım tutmuyordun sen değil mi? Galatasaraylı olduğunu baştan söylesene.:)
nedense bunu duymak istiyorsunuz benden, çünkü bu karşıtlığın gecerli bir sebebi olmalı ama üzülerek söylüyorum degilim. forumun bir çok yerine farklı takımların ismini yazdığım mesajlar duruyor. hatta trabzonspor dahil. :)

Şampiyonluk yolunda adım adım ilerlerken, taraftarın bu desteği çok önemli! :kalp:

Fenerbahçe yönetiminden Göztepe maçı galibiyet primi kararı

Süper Lig'de bu akşam Göztepe'yi konuk edecek Fenerbahçe'de yönetimden galibiyet primi kararı çıktı.

Şampiyonluk yolunda bir maç eksiğiyle Galatasaray'ın 9 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, bu akşam Göztepe ile kritik bir maça çıkacak.

Saat 19:00'da Göztepe'yi konuk edecek Fenerbahçe'de yönetim, zorlu müsabaka için prim dağıtma kararı aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi, Göztepe maçı için 500 bin dolar prim kararı aldı.

Kaynak

Geri