Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ha şöyle kanka biat edin. BAĞIRIN LAN EN BÜYÜK CİMBOM!Fener bu akşam ne yapmaya çalıştı hiç anlamadim. Çok fırsat tepti bunlardan bir halt olmaz...
Ha şöyle kanka biat edin. BAĞIRIN LAN EN BÜYÜK CİMBOM!
Biliyorum Fenerli olmadığını ama o da kuşdaş sonuçta.Hocam yoSun Fenerbahçeli değil. Hepimiz gibi Fenerbahçe'nin ne yapmaya çalışıyor olduğunu anlamanın derdinde. Fenerbahçe aslında hiçbir şey yapmadı. Dakika 70'ten sonra Göztepe ben oynamıyorum deyip geriye çekildi.
Tebrikler! Sevdiğim takımlardan birisi ve yolunuz açık olsun.Aferin kız göz göz:d
fırtınaaam felaketim hasretiiiimmm
ne işim olur sarışınlarla kanka...Ha şöyle kanka biat edin. BAĞIRIN LAN EN BÜYÜK CİMBOM!
Olur mu lan öyle olay Galatasaray'ın aleyhine bir şey olunca omuz omuza yürüyorsunuz.ne işim olur sarışınlarla kanka...
ne sizin takımla ne onlarla işimiz yok ...Olur mu lan öyle olay Galatasaray'ın aleyhine bir şey olunca omuz omuza yürüyorsunuz.FBJK oluyonuz kanka.
Anca müsait oldum hahahhancndjdjdd don önemli cjdjdjdjsYosun asla fb ile yan yana yürümez :d jfjf yosun’un sevmediği şeyler tam olmayan liste:
-fb
-ortacı olanlar
-biontech/sinovac covid aşıları
-fb
-dudak kalemini dudak dışına taşırmak suretiyle çizme eylemi
-donsuz adam (bu aramızda bir espri ve erotik bir manası yok) hfhd
- fb
@yoSun