Fenerbahçe-Galatasaray Derbileri

Konu sahibi son olarak 1055 gün önce görüldü
daha önceden ertelendiğini hiç hatırlamıyorum ben

şehir takımı olarak
benim için dünyanın 1. derbisi
asırlık ezeli rekabet.
sonrasında lazio - roma,inter-milan.

Ben artık derbi olarak ve rakip olarak da görmüyorum . :S Berabere kalındığında bile sevinip, üçlü çektiren bir takımla nasıl rakip olarak görünülür . :S

rMDyJB.jpg

bütün gs maçları çıkış kapısı olarak görülmüştür ama bu maç kadar değil diyoruz her sene, level atlayarak devam ediyor rekabet.. misal bu akşam fenerbahçenin galibiyetlerine yenisini ekleyeceği bir akşam olacak kısmetse :torpu: selçuk şahinin yokluğunu hissetmeyiz umarım .s.s

Bir konya maçı kadar heyecanlandırmıyor beni artık.

koyu galatasaraylıyımdır ama takımımdan pek ümitli değilim bu sezon
iyi olan kazansın!

Fener her zamanki gibi bizi hafife alıyor, 5-6 atarız havalarında : )
Maç sonu şampiyonlukları gidecek haberleri yok.

şampiyonluğu zaten konyada bıraktığımızdan mütevellit bu maç dışında şahsen bi beklentim yok :honk: bunu da alsınlar artık bari bunu alınnnn .s.s

basketbol takımımız bizi sevindircek sizden bişi istemiyoz daha doğrusu beklemiyoz .s.s

çoktan darbeyi yiyenler olmuş konya fln haha
kabulleniyosun yani şampiyonluğun gittiğini
dur daha postmodern darbe var

2010 yili miydi tam animsamiyorum Almanya'da FB GS derbi macini izlemeye gitmistim. Avrupali Turkleri ayri kapidan aldilar FB ve GS taraftarlari ayni yerlere oturtuldu. Turkiye'den gelen seyirciyi ise cuzzamli gibi ayri ayri alip ayri oturtmuslardi. Icimden Alman polisine acayip ofkelenmistim. Sonra mac basladi, Turkiye'den gelen taraftar kendini kaybetti, kufurler havada ucustu, birbirine saldiran mi ariyorsun, oturduklari sandalyelere hasar vermeye calisan mi ariyorsun. Sahaya degisik maddeler atan mi ariyorsun. Alman polisinin neden boyle yaptigini anlamis oldum bu sekilde. :D

2010 yili miydi tam animsamiyorum Almanya'da FB GS derbi macini izlemeye gitmistim. Avrupali Turkleri ayri kapidan aldilar FB ve GS taraftarlari ayni yerlere oturtuldu. Turkiye'den gelen seyirciyi ise cuzzamli gibi ayri ayri alip ayri oturtmuslardi. Icimden Alman polisine acayip ofkelenmistim. Sonra mac basladi, Turkiye'den gelen taraftar kendini kaybetti, kufurler havada ucustu, birbirine saldiran mi ariyorsun, oturduklari sandalyelere hasar vermeye calisan mi ariyorsun. Sahaya degisik maddeler atan mi ariyorsun. Alman polisinin neden boyle yaptigini anlamis oldum bu sekilde. :D

versene bi alaman usülü galataray fenerbahçesi derbisi borç

İyi durumda değiliz ama kaybedecek bir şeyimiz yok olanlar düşünsün

Şampiyonluk veya kupada galatasaray üstün olabilir ama fenerbahçe galatasaray maçında fenerin üstünlüğü aşikar ve bu bana daha çok zevk veriyor :D yenilirsek çok üzüleceğimi sanmıyorum hep yen hep yen zevki olmaz çünkü :D

Fenerlilerin yorumu bir arkadaşın zoruna gidiyor sanırım hemen altına yorum yapıyor rahat ol kardeş bununda altına yorum yapabilirsin ekime kadar :D

Biz bir kere 6-0 yendiler senelerce konuşurlar bizim kupalarımız daha çok :p

5010251.jpg

Caner'i 18 kişilik kadroya almamışlar, fanatik sitesine göre bu paylaşım nedeniyle alınmamış.

Vitor istifa, Aziz istifa : )

Kazanamazsak Şampiyonluktan söz etmeyelim.

Geri