Fenerbahçe - Galatasaray (8 Ocak ) Dünya Derbisi

• Kullanıcı wiltord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de kendileri kazansa burada neler yazıp çizeceklerdi net bir skorla yenmişiz daha fazlasını da atabilirdik neyse bir daha ki sefere artık tebrik etmesini bilin

mactan sonra cinin tadi degisti dun tonikle icemiyodum bugun sek gidiyo

duyanlara duymayanlaraaa ben onuuu uuu ..........

hani sampiyonluk yerine Galatasarayi yenmeyi daha cok istiyodunuz ne oldu da sampiyonluga umut ettiniz :D

son 2 senede 3.kadıköy galibiyeti oldu
20 seneden sonra
aziz yıldırımsız geçen günlere şükretmek gerekir
canım benim

yine başladılar. yıllardır aynı muhabbet. ligin ilk üç beş maçında şampiyonluk şarkıları söylüyorlar, ortalarında aykırı sesler çıkıyor, sonunda istifa sesleri. bu düzen değişmiyor.

açıp fikstüre baktı mı bunlar. fikstür avantajıyla galatasaray güle oynaya şampiyon olur.

Sabah iş var maçtan sonra zevke geldim iki üç kadeh viski yuvarladim az önce de gittim iki bira aldım (bira fiyatları ne olmuş öyle yaw)

On8 sayfa ne yazdiniz annem burada?

Sabah iş var maçtan sonra zevke geldim iki üç kadeh viski yuvarladim az önce de gittim iki bira aldım (bira fiyatları ne olmuş öyle yaw)
4 bira aldım kasaya gittim ne kadar dedim
130 dedi
lan dedim ne oluyor
Red Label 70'lik ne kadar dedim
430 dedi
Litrelik ne kadar dedim
540 dedi.
Aldım litreliği çıktım.

Maç sonunda Ali koç'baş'ın yorumunu izleyin, ne güldüm yav.. Biz 6-0 yendiğimizde de şampiyon olamamıştık dedi. Neden hep mazi hee niyazi?? Adam sanki 6-0 skorunun olduğu dönem fener'in başkanıydı. Lan o dönem de kulüpte adın bile yoktu. Onu bile kendine sahiplendi de bir tane fenerli de çıkıp demiyor yıllardır ne yaptın bu kulübe diye. Sanki 6-0'dan sonra her sene şampiyon oldu da bu sene olamadı. Birde daha yolun başı. Geleceğe umut vereceğine 10 sene önce ki skoru sahiplenmek nedir. Biz 7-0 desek onu da inkar ediyorlar haa... Ne güzel dünya.

Emre ile Volkan ikilisi vardı, 4'üncü yıldızı takıma kazandırmadan bu kulüpten ayrılmayacağız demişlerdi, üzerinden 7 sene geçti Ali koç'baş.

iyi koyduk ha.güzel koyduk.yalnız baya koyduk ha.ama iyi koyduk.fakat ne koyduk be.kabul edelim güzel koyduk.

mucuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri