Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belki bugünkü maçındır o zaman. Bence beraberliğe kitleyecek hakemler.perşembe belli oluyor bugün antalya fb maçı var üstelik
Lütfen fenerli ol, benim için artık önemliHandikaplı kazanırız, kim olduğumuzu maç sonu açıklayacağım.
Fenerli zaten o :dLütfen fenerli ol, benim için artık önemli
Var kayıtları açıklamış , kimsenin ofsayt görmediği posizyonda hakem 2 posizyon
ofsayt demiş Skandal…
Beşiktaş maçında VAR kırmızı var müdahele var diyor hakem gelmem diyor Skandal.
TFF..
Bu iki maç ile ilgili hatalı bulunan hakemler hakkında Merkez Hakem Kurulu gerekli yaptırımları uygulayacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
ogrenip paylasiyoz iste napalim@scope ben seni hiç ciddiye almıyorum neden biliyor musun ?
Sürekli başka yerden bilgi alıp paylaşıyorsun, azıcık futbol bilgin varsa ofsayt olmadığını söylerdin ama sana birşey anlatamam ben malesef..
1. Ofsayt olmuş olsa , sende bu hakemlere büyük cezalar verilir miydi?
2. Ofsayt olmuş olsa, gs yöneticileri çıkıp, herkes olayı abartıyor hata olmuş olabilir lafları söyler miydi?
Herşeyi bırak mantık olarak bu soruları yanıtla..
Var kayıtları açıklamış , kimsenin ofsayt görmediği posizyonda hakem 2 posizyon
ofsayt demiş Skandal…
Beşiktaş maçında VAR kırmızı var müdahele var diyor hakem gelmem diyor Skandal.
TFF..
Bu iki maç ile ilgili hatalı bulunan hakemler hakkında Merkez Hakem Kurulu gerekli yaptırımları uygulayacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Lütfen fenerli ol, benim için artık önemli