Fenerbahçe - Ferencvaros ( 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
:kalp:Takıma bir öz güven geldi, sıradaki maç gelsin.:kalp:

Galatasaray, güçsüz rakibi karşısında yenilgisi ile şok etkisi yarattı. Fenerbahçe ise güçlü rakibini yenip, ülkemiz adına yaşanan bu olumsuzluğu telafi edecektir.

Domenico Tedesco: Millî ara öncesinde fiziksel olarak iyi bir formdaydık, millî ara sonrasında da fiziksel olarak iyi bir formda olacağız.

Takımın maç ritmiyle alakalı soruya Tedesco, “Bu durum biraz millî takıma kaç oyuncunuzun gittiğiyle ve oraya giden oyuncularınızın oynayıp oynamamasıyla alakalı. Genel olarak bu soruyu cevaplamak zor. Spesifik olarak detaylara girmek gerekiyor bu soruyu cevaplamak için. Mesela bizim durumumuza baktığınızda 12 oyuncumuz millî takıma gidiyor ve bunların 8 tanesi millî takımlarında oynuyorlar. Maçlarda oynadıkları için de bizler ritmimizi kaybetmiyoruz. Millî ara öncesinde fiziksel olarak iyi bir formdaydık, millî ara sonrasında da fiziksel olarak iyi bir formda olacağız. Avrupa maçları her zaman bizler için bonustur, pozitiftir. Her zaman bu tarz maçları oynamak çok güzeldir. Bizim için pozitif bir durum.” cevabını verdi.

Kerem Aktürkoğlu: Yarın %100’ümüzle sahaya çıkıp, kazanacağımızı düşünüyorum.

Rakibi değerlendiren ve kendisini zorlayabilecek oyuncu sorusunu yanıtlayan Aktürkoğlu, “Ferencvaros, hem savunmada hem de hücumda çok etkili ve iyi bir takım. Takım olarak iyiler ve tabii ki bireysel olarak öne çıkan oyuncuları var. Şahsi olarak beni zorlayacak diyemem ama takım olarak zorlanacağımız güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Kendi sistemine bağlı, etkili ataklar yapabilen zaman zaman da savunmada blokları iyi kapatabilen bir takım. Bizim için zor bir maç olacağını düşünüyorum. Bireysel olarak değil de takım olarak bizi zorlayabilecek bir takım. Yarın %100’ümüzle sahaya çıkıp, kazanacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Domenico Tedesco: "Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularımın performanslarından dolayı mutluyum ama tabii ki maçı kazanmak istiyorduk. Yardımcı antrenörlerime de teşekkür ediyorum. Çok çabuk karar verebilmem için bana yardımcı oluyorlar."

Berabere kalmakla geriye düştük yine.:(

Fenerbahçe çocuğu Yiğit efe demir..
maç eksiği olmasına karşın stoperde kaptanın yanında güven verdi hiç sırıtmadı oyunda kaldığı süre boyunca helal olsun çocuk sana..

kronik hale geldi gol yemeden gol atamıyoruz sinir bozucu ilk yarı fişi cekebilirdik şans da yanımızda olsa..

Oğuz aydının bu son şansı olduğunu düşünüyorum yedek bile olmaz bu performansı ile kanat forvetsin ya hiç mi reaksiyon göstermez bir insan saç baş yoldurdu dün her topu ya eziyor..
devre arası sol bek bir golcü forvet takviyesi en önemli önceliğimiz olmalı..

bir dünya eksiğimize rağmen çocuklar iyi mücadele etti üç puan olsa güzel olurdu sağlık olsun..

kerem formsuzsun derbide gol bekliyorum ters köşe direğinde kalıyor deplasman tribünü o klasik gol sevincini oraya gidip yapacaksın bu formsuzluğunu o şekilde afetirirsin bizim kereme ihtiyacımız var kendine gel ..

mode on hababam sınıfı bekliyor..Screenshot_20251127_225506_Instagram Lite.jpg

Fenerbahçe çocuğu Yiğit efe demir..
maç eksiği olmasına karşın stoperde kaptanın yanında güven verdi hiç sırıtmadı oyunda kaldığı süre boyunca helal olsun çocuk sana..

kronik hale geldi gol yemeden gol atamıyoruz sinir bozucu ilk yarı fişi cekebilirdik şans da yanımızda olsa..

Oğuz aydının bu son şansı olduğunu düşünüyorum yedek bile olmaz bu performansı ile kanat forvetsin ya hiç mi reaksiyon göstermez bir insan saç baş yoldurdu dün her topu ya eziyor..
devre arası sol bek bir golcü forvet takviyesi en önemli önceliğimiz olmalı..

bir dünya eksiğimize rağmen çocuklar iyi mücadele etti üç puan olsa güzel olurdu sağlık olsun..

kerem formsuzsun derbide gol bekliyorum ters köşe direğinde kalıyor deplasman tribünü o klasik gol sevincini oraya gidip yapacaksın bu formsuzluğunu o şekilde afetirirsin bizim kereme ihtiyacımız var kendine gel ..

mode on hababam sınıfı bekliyor.. Ekli dosyayı görüntüle 120963
İlk 8 çok zor değildi.:(
Aston Villa maçında ağır bir yenilgi almadan beraberlik gelirse diğer iki maçı alırız diye düşünüyorum.

İlk 8 çok zor değildi.:(
Aston Villa maçında ağır bir yenilgi almadan beraberlik gelirse diğer iki maçı alırız diye düşünüyorum.

hiç zor değildi Lefty biz kendimizi hep zora sokmayı seven bir camia olduğumuzdan..
ilk sekiz şuan bakıldığında zor ama imkansız da değil..

avrupada başarı istiyorsak bizim golcü ye ihtiyacımız var bunun ötesi berisi yok..
benim yeni başkandan ümitliyim gerekli reaksiyonu gösterecek diye düşünüyorum bekleyip görelim..

bir bakmışsın kalan 3 maç 3 galibiyet neden olmasın Letfy ..

uefa hususu şimdi bekleme modu..
en büyük önceliğimiz derbi yi alıp liderliği almamız o zaman bambaşka şeyler konuşuyor olabiliriz takım öz güven motivasyon vs unsurları bakımından..

bizler için yarınlarımız güzel olur umarım Lefty tüm arzum isteğim o yönde..

Geri