Fenerbahçe Ederson Transferini KAP'a Bildirdi: Sözleşme Ayrıntıları Belli Oldu!

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
KqTSYgI.md.jpg

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, 32 yaşındaki Brezilyalı kaleci Ederson'un transferi için Manchester City ile anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe, Manchester City'nin Brezilyalı kalecisi Ederson'da mutlu sona ulaştı.

Sarı-lacivertliler, Ederson transferi için Manchester City ile her konuda anlaştı.

SÖZLEŞME AYRINTILARI BELLİ OLDU​

Fenerbahçe, KAP'a yaptığı bildirimde Brezilyalı kaleci Ederson ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını ve oyuncuya senelik 11 milyon Euro ödeme yapılacağını açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:

"Kulübümüz, Brezilyalı file bekçisi Ederson’un transferi için kulübü Manchester City ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncu resmi imzaların tamamlanması için İstanbul’a getirilmiştir."

Ederson, gece saat 01.15 sularında İstanbul'a iniş yapmıştı.

KqTLN2f.md.jpg

BU SEZON OYNAMADI​

Ederson, Manchester City'nin bu sezon ligde oynadığı 3 maçta da süre bulamadı.

2017 yılından bu yana Manchester City forması giyen Ederson'un, güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyor.

EDERSON'UN MANCHESTER CITY KARİYERİ​

2017 yılından beri Manchester City forması giyen 32 yaşındaki eldiven, 372 maçta Manchester City'nin kalesini korudu.

Geçirdiği 8 sezonda İngiliz kulübü ile 6 Premier Lig, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa, 2 İngiltere FA Kupası, 1 FIFA Dünya Kulüpler Dünya Kupası, 4 İngiltere Lig Kupası, 3 İngiltere Community Shield kazandı.

KAYNAK

adamın 3 senelik maaşı uğurcanın bonservisi
Doğru diyorsun scope..
bakış açısı,

Osimenin bir yıllık maaşı da adamın bonservisinden pahalı.. : )
atanın tutanın iyi olacak öyle değil mi..

Ederson'un menajeri Julio Cesar: "Galatasaray'dan 6 milyon euro maaş teklifi gelince diğer tüm teklifleri reddettik. Sonrasında Fenerbahçe'den 9 milyon euro teklif gelince odada kahkaha atıyorduk, şampanya açıp 11 milyon euro istediğimizi ilettik. Ertesi gün kabul ettiler."

@Lefty ne diyorsun bu işe

Ederson'un menajeri Julio Cesar: "Galatasaray'dan 6 milyon euro maaş teklifi gelince diğer tüm teklifleri reddettik. Sonrasında Fenerbahçe'den 9 milyon euro teklif gelince odada kahkaha atıyorduk, şampanya açıp 11 milyon euro istediğimizi ilettik. Ertesi gün kabul ettiler."

@Lefty ne diyorsun bu işe
Bu alıntının kaynağı nedir? Menajerin ismi Jorge Mendes ve Asensio ile birlikte iki transferi de o takip etti diye biliyorum.

yaaa çok güzel davranışlar bunlar onca söz de takip ediyorum özellikle kendi camiamızı bu video ilk kez görme imkanım oldu..
Sabah sabah duygulandım ..

derbi de ısınırken futbolcular tribüne cağrılınca sıra edersona geldiği vakit..

hep bir ağızdan taraftar çıldırdı
edersonu istiyor eşliğinde tribüne davet etmek güzel olacak: )

yaaa çok güzel davranışlar bunlar onca söz de takip ediyorum özellikle kendi camiamızı bu video ilk kez görme imkanım oldu..
Sabah sabah duygulandım ..

derbi de ısınırken futbolcular tribüne cağrılınca sıra edersona geldiği vakit..

hep bir ağızdan taraftar çıldırdı
edersonu istiyor eşliğinde tribüne davet etmek güzel olacak: )
Futbolun güzel ve birleştirici taraflarını ön plana çıkartmak gerekiyor, basın da bu durumu daha çok yansıtmalıdır ki taraftarları da etkilesin ve kavgasız da rekabet içinde olunabileceğini öğrensinler.

Futbolun güzel ve birleştirici taraflarını ön plana çıkartmak gerekiyor, basın da bu durumu daha çok yansıtmalıdır ki taraftarları da etkilesin ve kavgasız da rekabet içinde olunabileceğini öğrensinler.
çok güzel aktardığın düşünce Lefty..
bunu müsade ile bir örnek ile özetlemek istiyorum..

Gemi limana yanaşınca vede kalkmadan evvel resmi evrak onaylarını kaptan göz attıktan sonra önce geminin kaşesini vurup sonra kendi imzasını atıyor..

senin bu düşüncen de , imza atılası..
sabırsızlıkla bekliyorum bekliyoruz efendim pazartesi gününü mutlu olan taraf biz olalım vede lütfen..

Bu kadar iyi bir kaleci nasıl bu hale gelir ki?

Geri