Fenerbahçe, Domenico Tedesco'yu Açıkladı!

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Fenerbahçe’de TedesGO gönderildi…

via Barış Yurduseven

*

I67A8k.gif

İsmail Kartal yükleniyor;d

ligin ortasını göremez.
göremedi hahahah. yönetim, hoca, oyuncu bunlar tartışılır edilir de öncelikle fener taraftarının profili değişmesi gerekiyor artık. uzun uzun yazdık bunları. başarı gelmesi isteniyorsa başta taraftar değişecek. sonra diğerlerini konuşuruz.

göremedi hahahah. yönetim, hoca, oyuncu bunlar tartışılır edilir de öncelikle fener taraftarının profili değişmesi gerekiyor artık. uzun uzun yazdık bunları. başarı gelmesi isteniyorsa başta taraftar değişecek. sonra diğerlerini konuşuruz.
Taraftar niye değişiyor arkadaşım. Tamam saçma sapan adamları transfer edip hocayı zora soktular. Ama birader sen de futbolculara uyup hasta sakat taklidi yapma. Evet, hiç kimse sakat değil fenerde. Akıllı futbolcular gördü kaçınılmaz felâketi ve çektiler kendilerini.
Seneye ligte bile olmayacak Anadolu takımlarına puan kaybetmek ne demek. Bu takım ilerde basacak arkadaş. İki pas yapamayan adamlara kanattan ofans yaptırmasın. Hızlı driplinkci adamın yoksa geçiş futbolu da oynatazsın. Ostevolde kendi yerinde mi, musaba kendi yerinde mi

Bırak allasen. Hatalı abicim sodekso.

Taraftar niye değişiyor arkadaşım. Tamam saçma sapan adamları transfer edip hocayı zora soktular. Ama birader sen de futbolculara uyup hasta sakat taklidi yapma. Evet, hiç kimse sakat değil fenerde. Akıllı futbolcular gördü kaçınılmaz felâketi ve çektiler kendilerini.
Seneye ligte bile olmayacak Anadolu takımlarına puan kaybetmek ne demek. Bu takım ilerde basacak arkadaş. İki pas yapamayan adamlara kanattan ofans yaptırmasın. Hızlı driplinkci adamın yoksa geçiş futbolu da oynatazsın. Ostevolde kendi yerinde mi, musaba kendi yerinde mi

Bırak allasen. Hatalı abicim sodekso.
hocam orada onlar zaten tartışılır demişim. yönetim, hocayı, futbolcuyu es geçmiyorum ki. yönetimin saçma transfer politikası, hocanın elindeki yetersiz kadroya rağmen son maçlarda ısrarla yanlış işler yaptığı.. bunlar bilinen bir gerçek. ben tablonun geneline bakıp, fenerbahçe'deki temel sorunun başarısızlığa alışmış ve gerçeklerden uzaklaşmış, hayali bir dünyada yaşayan taraftar kitlesi olarak görüyorum. her sezon aynı şeyler. eskiyi de konuşuruz da biz senle bu sezona bakalım, kante konusuna giriyorsun, fener taraftarının kante'yi yere göğe sığdıramadığını görüyoruz, sidiki konusuna giriyorsun, kariyerinde üç beş golü olan adam sırf potansiyeli var diye övülüyor. kerem'e çok mu ihtiyaç vardı?, galatasaray'da bir gol atıyordu beş gol kaçırıyordu, taraftar az sövmüyordu buna. ama bakıyorsun sırf galatasaray'dan aldık diye efsane rolü biçiliyor. yıllardır mert hakan'a komutan dediniz ya.. bunun gibi birçok örnek sıralayabiliriz buraya. fener taraftarı arkadaş biz ne yapıyoruz demiyor. çer, çöp oyuncuyu sürekli övüyor. fenerbahçe formasını ona layık görüyor. galatasaray'da ne yönetim olarak ne taraftar olarak bunu göremezsin. iyi olmayan, iyi performans göstermeyen bu formayı giyemez. başarısız olan gider. fener taraftarı bunu anlamıyor. üç büyüklerle yarışabilecek bir kadronuz yokken nasıl şampiyon olmayı planlıyorsun. anadolu takımlarından birçok oyuncu fenerin kadrosundakilerden daha iyi. bunun sebebi yönetim demek işin kolayı. asıl sebep taraftar. bunu sen bile anlayamamışsın hocam, taraftarın geneli nasıl anlasın.

şu son yazılardan sonra fener taraftarının anlayabileceğini düşünmüyorum ama yine de bu videoyu bırakıyorum.

Trabzonspor ve Kocaelispor'a takılmasaydık, devre arası gidecekti. Oynattığı futbol iç açıcı değildi, kendileri hamle yapamayıp Galatasaray'a göre şekil aldıkça, daha çok böyle şeyler yaşamaya devam ederler.

Uyuşuk bir cami A.

Fener niye her yıl aynı şeyi deniyor
Her yıl yeni baştan başlamakla bir arpa boyu yol alamadılar.
İki takım yarışsın ligi istiyorlar ama bu Fener yarışmak istemiyor. Yarışamıyor.

Ben inanmıyorum abicim bu takım olamama olayına. Neymiş takım olmak için beş sene birlikte oynayacakmışız.

Niye. Salak mı bunlar. İlk defa mı top oynayacaklar. İki idmandan sonra anlar profesyonel topçu birbirini. Ne yani her akşam başka biri kalıyor genel cerrahi uzman nöbetine diye anlaşamıyor mu acil nöbetcisiyle. En az beş nöbet ben bu doktorla nöbet tutmazsan damar yolu açamam mi diyo hemşire. Ben hastane değiştirince eeg okumayı mi unutuyorum. Lan kaleciysen tutacan forvetsen atacan. Bu.

Başka bişi var abicim. Bilinçli bir satış veya terkediş var

İyi bir teknik direktör fakat Fenerbahçe için yeterli değil ayrıca çok zor bir döneme denk geldiği için başarı şansı da azaldı. Sanırım yollar ayrılacak...

Büyük risk aldı ve o dönem Zidane gibi birçok teknik isim, bu riski almak istememişti. Yolu açık olsun.

Geri