Fenerbahçe - Beşiktaş ( 1 - 0 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Kimse skandal ofsayt pozisyonunu konuşmuyor. Pozisyonun tekrarında bile görünüyor, topun ayaktan çıktığı anda çizilmiyor çizgi, daha oyuncunun ayağına gelmeden durdurup çizmişler. Açın tekrar tekrar izleyin. Buz gibi golümüzü yediler. Penaltı pozisyonunu tartışanlarla futbol dahi konuşulmaz. Önce topa müdahale varmış. Öyle kontrolsüz giriş mi var?

anadolu takımı gibi zaman geçirmeye oynayan güya büyük takım kimin büyük olduğunu bir kez daha gördü diyebiliriz. karşı karşıya 4-5 tane pozisyon kaçırıp işi son dakikaya bırakmak hoş olmadı ama olsun, galibiyet galibiyettir. pozisyon da net penaltı. topa dokunuyor ama uzaklaştıramıyor ve devamında kayarken nene’nin yere bastığı ayağını biçiyor. böyle takımları bulduğunu atıp 3’leyip göndereceksin.

Şu cool adamı bile delirttiniz ya ne diyeyim size ben fjjfjf

rakip galatasaray olsa devre arasında konuşurdu. neyse izlemek keyifli.

Güzel kardeşim. Ayağını uzamasına penaltı verilmedi. Götüyle nene'yi felç etmesi çizgi içinde. Ne demek pozisyonun başına bakılır. Buz gibi penaltı

Tebrikler fenerliler yine 4 puan öndeyiz Trabzonla ikincilik kavgası yaparsınız ancak

Bu sezondan kendi adıma hiç umudum olmasa da sonuç çok sevindirici ve dilerim devamı da gelir.

Dünkü galibiyetimizle @Mastor un kederi perçinlendi. Geseliler üzülünce mutlu oluyom jfjjfjf

İlk yarısında fena değildik de yine saldık maçı. Gs derbisinde de böyle saldığımız anlar oldu.
Sadece Agbadou 3 net pozisyon hediye etti.
Böyle olunca da Fener üstün oyuna geçti.
Bunu açıklamalı kendine Sergen Yalçın.
0-0'a oynatmaya çalıştı takımı ikinci yarı.
Süreye oynamalar ve gerginlik derbi standartlarındaydı.

İptal edilen goldeki ofsayt kuralını ilk kez gördüm ama ofsayt.
Penaltı pozisyonunun dışarıda olduğunu düşünüyorum ve faulden emin değilim.
Ben pozisyona hakemden daha yakındım.
Nasıl kendinden bu kadar emin oluyor o an, anlayabiliyorum.
Kadıköy'de ilk kez hakem faciası yaşamıyoruz.
Geçmiştekilerin bazıları bugün kanallarda itiraf etse de maç günü olan bize oluyor.

İyi veya kötü bu maçı 0-0 bitirecektik.
Bu maçtaki puan kaybı beni üzmez ama Fenerlileri üzecekti.
Üzülmesini istemediler Fenerlilerin.

Geri