Fenerbahçe - Beşiktaş ( 0 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Maçı hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi 4 Mayıs Pazar günü oynanacak. Ülker Stadyumu’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Fenerbahçe'de Filip Kostic, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ise cezalı duruma düşen oyuncu bulunmuyor.

Gpe1pIWXoAAAnkF
GpaJDP1WEAEnSZQ

Avrupa maçlarında bile rakip takımı destekleyen Galatasaraylılar için başka türlüsü zaten mümkün olamaz.:)
Avrupa maçlarında açıktan rakip takımı destekledklerini açıklayanların bize laf atmaları ne kadar eğriti duruyor.
Lig maçlarında ben her maç FB'nin rakibini destekliyorum aynen sizin de GS maçlarında desteklediğiniz gibi ama siz bunu itiraf edemiyorsunuz.

bi ara hep 2-1 yeniyorduk
hadi 2-1 diyeyim

Avrupa maçlarında açıktan rakip takımı destekledklerini açıklayanların bize laf atmaları ne kadar eğriti duruyor.
Lig maçlarında ben her maç FB'nin rakibini destekliyorum aynen sizin de GS maçlarında desteklediğiniz gibi ama siz bunu itiraf edemiyorsunuz.
Avrupa maçlarında hiçbir zaman Türk takımlarının kaybetmesine sevinmedim ancak Fenerbahçe her puan kaybettiğinde, başlıklarda alay eden Galatasaraylılar sebebi ile GS puan kaybettiğinde de üzülecek değilim.

Lig maçlarında ise tabii ki Galatasaray karşısında oynayan takımı desteklerim ve açtığım konu başlıklarında da yazıyorum. Trabzonspor ile olan iki maçınız var ve her iki maçta da Trabzonspor'u takım olarak sevmesem de destekleyeceğim.

Talisca o gün şov yapacaktır.:)

Avrupa maçlarında hiçbir zaman Türk takımlarının kaybetmesine sevinmedim ancak Fenerbahçe her puan kaybettiğinde, başlıklarda alay eden Galatasaraylılar sebebi ile GS puan kaybettiğinde de üzülecek değilim.

Lig maçlarında ise tabii ki Galatasaray karşısında oynayan takımı desteklerim ve açtığım konu başlıklarında da yazıyorum. Trabzonspor ile olan iki maçınız var ve her iki maçta da Trabzonspor'u takım olarak sevmesem de destekleyeceğim.
"Avrupa maçlarında bile rakip takımı destekleyen Galatasaraylılar için başka türlüsü zaten mümkün olamaz.:)" söylerken hepimizi kastediyorsun ama diğer taraftan konu FB'lilerin Avrupa maçlarında da rakip takımı destekliyor dediğim de hemen kendini onlardan soyutluyorsun. Bizi genelleştir ama kendini soyutla hayat sana güzel @Lefty.

Volkan Demirel & Serhat Hergüner
  • Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yener
  • Talisca'nın etrafına takım kurulmalı
  • Fenerbahçe seneye mutlak şampiyon olmalı!

Yesinler birbirlerini.Kazanacakları bir şey de yok zaten.En fazla baklavasına maç yapmış olurlar kazanırlarsa biri leftynin diğeri yosunun övgüsünü alırlar en fazla.
Kuş kardeşliği.Kim kimden fazla tüy yolarsa o kazanmış olur.
Artık derbi hükmünde değil xd

Derbi karnesi zayıf olan cryin one bu maçta sınıfta kalır. Ersun Yanal hayırlı olsun..

Geri