Fenerbahçe - Benfica maçı geyikleri - twitter Benfica maç geyikleri

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BIweKWGCAAA5kvu.jpg

Fenerabahçe, 23 Ekim 2012'den bu yana oynadığı 38 resmi maçta 31 galibiyet alan ve HİÇ yenilmeyen Benfica'yı yendi!

Benfica formasını yıllarca terletmiş bir futbolcu eski takımının maçını izlemeye gidiyor ve bu başka yöne çekiliyor. Fernandes bizimdir...

Fenerbahçeyi değilde Benficayı tutanlar; Türklüğünüzü bir kenara bırakın, maçtan önce Tekbir seslerini duyduğunuzda hiç mi utanmadınız???

Cardozo sahadamıydı ? Benfica kaç maçtır yenilmiyo ? FENER böyle defans yapmayı nerden öğrendi ?

40 yıl boyunca yenilmeyen Manchester'ı, 38 maçtır bileği bükülmeyen Benfica'yı yenen takıma FENERBAHÇE denir.

Hani lan bunlar 37 maçtır yenilmiyordu

Kale direklerini Benfica'yı destekleyenlere armağan ediyorum.

Manuel Fernandes Benfica maçında Şükrü Saracoğlu'ndaydı fenerbahçe tirbünlerinde.

Ne çektin be Benfica! Gol yememek için o kadar didindin de ne oldu... Kapasiten belli be çocuum! Bak evine eli boş gidiyon yazık

Bugün islerim harika gidecek insaAllah "Fenerbahçe Benfica'nın hayatını bağışladı"off nasıl iştah açıcı bir soz

Marsilya 21 maçtır, Lazio 19 maçtır, Benfica da 38 maçtır yenilmiyordu. Ta ki Fenerbahçe ile karşılaşana kadar. #Fenerbahce

Plzen, Bate'ye benzemez. Lazio, Plzen'e benzemez. Benfica, Lazio'ya benzemez. AMA BİZ BENZETİRİZ!!!!

Bu topun biraz adaleti olsaydı Benfica'yı tüm dünyaya rezil ederdik..

Fenerbahçe'nin bu sezon yenilmezlik serisini bozduu takımlar; Vaslui, Plzen, Marsilya, Lazio, Mönchengladbach, Limassol, Benfica.

36 maçtır yenilmeyen Benfica yoktur, Fenerbahçe ile oynamamış Benfica vardır!

yok benfica şole yok benfica bole1-0 da olsa eze eze aldık macı

Direkleri döve döve, Benfica'yı eze eze ne yendin be Fener!..

Benfica son 12 saattir yenilmiyor. pehpehpehpeh

Fernandes'in Benfica alt yapısından çıkma olduğunu bilmeyen gerizekalı spor basını var bu ülkede...

Neymiş Efendim Marsilya 21 Maçtır Yenilmiyormuş
Neymiş Efendim Lazio 19 Maçtır Yenilmiyormuş
Neymiş Efendim Benfica 38 Maçtır Yenilmiyormuş

Benfica'nın bu sezon gol atamadığı takımlar: Celtic, Barcelona, Fenerbahçe.

Aykut Kocaman:"Benfica direkler olmadan oynamaya alışmalı!"

Fenerbahçe, Benfica'nın hayatını bağışladı. (Marca)

''Benfica, Fener'i tır gibi ezer'' diyen Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayına Fenerbahçe atkısı ile çıkıp günah çıkardı

ROK DÜN GECE; Benfica Fenerbahçe'yi paspas eder(!)
ROK BU GECE; Fenerbahçe Benfica'ya silip attı!

BIutEC8CUAASjU2.jpg

Benfica'nın 38 maçtır bileği bükülmüyordu AMA " BURASI KADIKÖY, BURADAN ÇIKIŞ YOK!"

He bi de Benfica UEFA'nın Klüp sıralamasında 10. sırada kankalar.

Avrupada Egemenlik
KayıtsızŞartsız
FENERBAHÇE'de . Direkleri Döve Döve , Benfica'yı Eze Eze , Allah'ın İzniyle G e l i y o r u z !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri