Fenerbahçe - Athletic Bilbao ( 0 - 2 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

hahahah. her defasında şaşırtmaya devam ediyorlar.

İlk yarı ikinci yarı bilbao alır diye bastım birde handikap Allah razı olsun bulduk gömüyü çıktı tatil parası

Birde kırmızı kart yedi Türkiye’nin Suriye’si oldu fener ne bu yıkım..

bu hainleri tek tek tespit edip kulüpten ihraç etmek boynumuzun borcu artık
haydi renktaşlar ali koç başkanımıza sahip çıkmanın tam zamanı

Sarayda mı gösteriliyor nasıl bi kanal o

Dünyadaki bütün sorunların ve kötülüklerin müsebbibinin muhalefet ve İstanbul B.Ş. Belediyesi olduğu, RTE önderliğinde Türkiye'nin hergün yeni bir eşik atladığı, yeni bir rekora imza attığı, dünyaya yön verdiği, ülkede hiçbir sorunun olmadığı, bütün derdimizin Filistin olduğu destansı ve masalsı bir kanal.

Dünyadaki bütün sorunların ve kötülüklerin müsebbibinin muhalefet ve İstanbul B.Ş. Belediyesi olduğu, RTE önderliğinde Türkiye'nin hergün yeni bir eşik atladığı, yeni bir rekora imza attığı, dünyaya yön verdiği, ülkede hiçbir sorunun olmadığı, bütün derdimizin Filistin olduğu destansı ve masalsı bir kanal.
Nede hakikat dolu bir kanalmış favori listesine aldım..

Tabii canım, Netflix, Discovery Channel falan yarışamaz. Türkiye ilk yerli ve milli denizaltısını uzaya gönderiyor burada. O derece fantastik
Tabi uzaklara gittin öyle rahat rahat eleştirirsin keyfini çıkart

Polonya sana yaramış..bir an önce sevdiklerini de al götür

Polonya'da olan ben değilim şekerim. Vizontele'de Deli Emin'in muhabbeti gibi. Danimarkalı sevgilin var da niye gitmedin onunla diyorlar da, ben gidersem güvercinlere kim bakacak, ölürler diyordu. Fiziksel olarak TR'deyim yani, mentalite olarak değilsem bile

Polonya'da olan ben değilim şekerim. Vizontele'de Deli Emin'in muhabbeti gibi. Danimarkalı sevgilin var da niye gitmedin onunla diyorlar da, ben gidersem güvercinlere kim bakacak, ölürler diyordu. Fiziksel olarak TR'deyim yani, mentalite olarak değilsem bile
Aa seni oraya taşındı biliyordum!meğer diğer hatunmuş isimleri karıştırdım..Allah kurtarsın diyeceğim ama..

5 yıldızlı formama yemin ederim ki’esad düştü ali koç düşmedi hala..

Geri