Fener şike yapıyor bence

Konu sahibi son olarak 3835 gün önce görüldü
Başakşehirin ilk golünde Mehmet Topuz Mehmet Batdalı tutumuyor bu birincisi

Başakşehirin ikinci golünde savunma başakşehirli oyuncunun önünü açıyor adeta vur kaleye diye , volkandan dönen topa yine Mehmet Batdal vuruyor gol oluyor .

Buda yetmezmiş gibi Metmet topuz bilerekten kırmızı kart görüyor ,sonrasında caner ve veboyd sanırım onlarda bilerek kırmızı kart yiyor .

Bence Başakşehirin 4 cü kalması için çok uğraştı ama ilahi adalet işte berabere kaldılar Başakşehir 3 cü golü fenere kaleyi boş bırakmasına rağmen atamadı

:haha::haha:

yahu sen kavga cikarican burda :)
bos ver kim napti sonuca bak sonuca :D

Kafan karismis sakinken bi daha oku birader :/

Yeterince yapamamış o zaman.
Başka şeyler de dicektim ama tartışmaya sebep olmak istemiyorum, öptüm görüşürüz. :D

Gonul isterdi ki asıl sizin aldiginiz haksiz sikeli puanlari size yedirmeyip dunki maci alarak feneri "en buyuk besiktas" naralariyla sampiyon etmeyi. Bence sampiyonlugunuza sevinin sike olaylarina girmeyin pak degilsiniz.net.

:msm:

Suleyman Seba sezonunun şampiyonu bu takım mı oldu şimdi?

Süleyman Seba, Türk futbolcu, MİT mensubu, Spor yöneticisi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 30. başkanıdır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 1984 ile 2000 yılları arasında kesintisiz başkanlık yaptı.

Her takım şike yapar, yada başka birşey demeyeceğim. Fener yaptıysa cimbomda yaptı sadece fener biraz daha az yapmış şikeyi :T:

oha konuda aşırı mizah var öyle böyle değil önünü alamamışlar mizahın dur diyende olmamış mizaha yuh o nasıl mizah.

Güldüm çıkayım

Gonul isterdi ki asıl sizin aldiginiz haksiz sikeli puanlari size yedirmeyip dunki maci alarak feneri "en buyuk besiktas" naralariyla sampiyon etmeyi. Bence sampiyonlugunuza sevinin sike olaylarina girmeyin pak degilsiniz.net.

Şikeyi zayıf takımlar yapar güzelim , kendi gücümüzle hırsımızla muhteşem oyunumuzla beşiktaşı yendik , görüyoruz şikesiz maç yapanları , teker teker yeniliyorlar 4cü yıldızımızı hakkımızla aldık şampiyonluğu hakkımızla kazandık ...Umarım rize yenerde biraz olsun teselli olursunuz asdfsadf :D

Şikeyi zayıf takımlar yapar güzelim , kendi gücümüzle hırsımızla muhteşem oyunumuzla beşiktaşı yendik , görüyoruz şikesiz maç yapanları , teker teker yeniliyorlar 4cü yıldızımızı hakkımızla aldık şampiyonluğu hakkımızla kazandık ...Umarım rize yenerde biraz olsun teselli olursunuz asdfsadf :D
Genel olarak konusmustum sadece dun intikam almaliydik olmadi sende tartisma cikaracak konular aciyorsun ikide bir . :T: hadi tebrik ettik irdeleme fazla :umursama:

adam sampiyonluk iddiasındayken akhisara genclere antepe balıkesire puan vermiş bi tane derbi kazanamamıs, galatasarayı sahasında mahkum edip gol atamamıs. daha haksız puan aldınız diye aglıyo. tmm ok serefli 3.lugnzle avunun la siz.

4 yıldızı cok yanlıs anlayıp, 4 kırmızıyla sezonu kapatan fb yi tebrik edioz.

Geri