Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunu en cok bilmesi gereken benim sanırımbenimle alıp veremediğin ne senin ya sürekli sapsarı hatun bulup beni etiketliyosun ben kumralım tuncay K.U.M.R.A.L :zuha:
karadeniz usulü yapıcam diye özellikle uzun burunlu seçmiş :zuha:
ee yani adama sorarlar kıza nasıl baktın sen renk körümüsün derler aramızda bi adam mesafesi yoktu adam yaa karşımda oturuyodun yakınımı seçemiyosun nedir :zuha:
bunu en cok bilmesi gereken benim sanırım
bu ne olum ya iFt kendimden soğudum hehe![]()
bunu en cok bilmesi gereken benim sanırım
adamsınn
ee yani adama sorarlar kıza nasıl baktın sen renk körümüsün derler aramızda bi adam mesafesi yoktu adam yaa karşımda oturuyodun yakınımı seçemiyosun nedir :zuha:
bencede soğu yalçın ağda öncesi çekilmiş anın gibi :zuha:
![]()
:zuha::zuha:ama ben kilo almışım ,yaa @iFt şu çay oıcagı güzelmişbiz sabahtan beri neler çekiyoz ondan alalım bak iyi olur
iki çaycı sabah beri koca kazanla ugraşıyolar :haha: bi bardak çayı zor içtim
bu sorunla iyi tutturdun yani :gtr:
sanırım doğru tespit ettim güldüğüne göre![]()
bencede soğu yalçın ağda öncesi çekilmiş anın gibi :zuha:
he ya sorma unutmuşum ağda günü geçmiş![]()
ör sen onları ör :zuha: boyarsın fener alayı gibi gezersin :zuha: pislik yaa ööögg :zuha: