Feminist Geçinenler..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kXLjM7.jpg
[/url]. Çağın Yeni modası feminizm evet bu ideolojiyi savunanlar ne kadar feminist günlüğü bir dolara Çalışan kadınların ürettiği 70 dolarlık feminist tişörtleri giyen sözde kadın hakları savunucusu sizde olabilirsiniz bilip bilmeden bir ara hayvan hakları savunucuları türedi tamamen hayvansal ürenlerle yapılan eşyaları giyip yiyeceklerini yiyiyor ama meydanlarda yırtınıyordu çözemedim gitti.,

Olm ben bunu yedi yaşından beri dile getiriyorum annamıyorlar annıyon mu
Davşanlara türlü işkence yapıp makyaj malzemesi üretenleri görmezler ben dağa çıkarım bi davşan vurup yağni yaptım diye gıyamet koparırlar.makyaj yapan her feminist yada kıs bu işkencelere ortaktır.

Olm ben bunu yedi yaşından beri dile getiriyorum annamıyorlar annıyon mu
Davşanlara türlü işkence yapıp makyaj malzemesi üretenleri görmezler ben dağa çıkarım bi davşan vurup yağni yaptım diye gıyamet koparırlar.makyaj yapan her feminist yada kıs bu işkencelere ortaktır.

Oğlım sen niye büyüdün öyle kalsaydın

Keşke tek femenist geçinenler olsa
Akıllı geçinenler daha çok
Bir de kendini bir şey zannedenler var
İnsanları alaya alanlar var
Var oğlu var

Bu konunun çerçeveletilip, forum girişine asılması lazım.

Sıra feministleremi geldi şekerim?
Diğer saldırmalar iş görmedimi?

Her konuyu cok guzel elestirdiniz, her seyi dogru yapiyorsunuz, feministler dokunmaya basladi simdi de sanirim.

En basta feministligin ne oldugunu dogru anlayalim, sonra saldirinizi en azindan kimlere yapiyorsunuz farkinda olursunuz : )) Feministler, erkeklerden nefret etmiyor merak etmeyin. Kadin erkek esitligini savunuyorlar diye kollektif olarak cephe alinmasalardi keske.

Geri