Felsefi konularla ilgileniyorum, sanatçı bir ruhum var ve entelektüelim

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Sabahları güne sert bir espresso ile başlarım. Çalışma odamda makale olurken her zaman arka fonda hep Bach, Hagel veya Vivaldi vardır. Bir tane freud kitabını yarım bıraktım, bir de nietzsche ağladığında’yı güç bela bitirdim. İkisine de hayran kaldım, çağımızın oldukça ilerisinde eserler. Dostoyevski kankamdır ortamlarda dosto diye bahsederim. Sanat filmleriyle de aram çok iyi mahalle baskısıyla zorla bitirebiliyorum güç bela ama seyir sonrası eleştirilerimi nezaket seviyeleri içinde yaparım. Siyasi politik konularda ise ülkedeki azınlıkları destekliyorum, gerillalara ta che’den beri hep sempatim var. soykırım da aslında var.

Her konu hakkında kesinlikle bir fikrim vardır, bilmediğim asla iddia edilemez ama bilmediğim yerde karşı tarafa sen bomboş adamsın, kalibrem değilsin yaftası vurup ayaklarım popişime değerek uzaklaşırım ordan.

Son düzenleme:
Her konu hakkında kesinlikle bir fikrim vardır, bilmediğim asla iddia edilemez ama bilmediğim yerde karşı tarafa sen bomboş adamsın, kalibrem değilsin yaftası vurup ayaklarım popişime değerek uzaklaşırım ordan.
bu ben.

---Mesaj 12:12 de Eklendi ---------- Önceki mesaj 12:12 de Eklendi ---

bomboş olan yani yanlış anlaşılmasın çünkü yanlış anlaşılmaktan çok korkarım.

Tam latince dövme yaptırmayı düşünürken hoş olmadı bunu okumak offf. Hemen Böyle Buyurdu Zerdüşt kitabını yarım bırakıyorum .

“sapyoseksüelim” bu detay çoh önemli. Sapyo olmayanı dövüyorlar bu aralar

okiHEc4o.jpg

Akıllara Entel Feridun'u getiren başlık. (tanım yapıcam diye bi gün bu kafa yanacak)

Ben de ofise her girişimde günaydından önce ilk olarak "Bu ne böyle aptal herifler yine mi kurtlar vadisi ırak izliyorsunuz" diye girizgah yaparım sonrasında da wayt çaklık mokamı yudumlayarak ekşi sözlük ve sanat dergileri okurum. Evet.

Tanım, hobi olarak da farklı görüşe nefret kusuruyorum şeklinde tamamlanırsa aklıma bir nick geliyor.

Geri