felsefe

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
felsefe

Forumumuzun yeni üyelerinden O da, avatarı çok şirin:dyg:
İnsanlarla sıcak ve güzel diyaloglar kuruyor, tanıdıkça daha çok şey yazacağım.
Herşey gönlünce olsun :o

Tanıdığıma pişman olmadığım sevdiğim güvendiğim sırdaşım dostum arkadaşım her bişeyim..Hep yanımda olmasını istediklerimdensin seviyorum seni canım..

Cok sevdigim kendime yakın hissettigim birisi :) cok sirin komik yuzumu gulumseten uyeden biri :) cete uyemizden :D canım benım senı cokk seviyorumm insallah hersey gönlünce olur :cici:

Cete üyelerimizden cana yakın sevimli esprili :cici: herşey gönlünce olsun canım

Komik ve sevecen arkadaşlardan , oyunlarda birbirimize aşkımızı itiraf ediyoruz bazen =)

Herşey gönlünce olsun canım

O bir iyi gözlemci, o bir sosyolog :D İnsanları çok iyi gözlemliyor.Sıcakkanlı,seviyeli,eğlenceli ve samimi.Ayrıca öz güveni yüksek,kültürlü biri.Seni tanıdıkça daha birçok özelliğini keşfedeceğimi biliyorum.Her şey gönlünce olsun :hi:

Kişiliği ve gözlem gücü yüksek,analizleri ve yorumları iyi bir üyemiz.

Neşeli forumda eğlenmesini biliyor (: Pozitif enerjisini olduğu gibi karşı tarafa hissettiren sevimli cana yakın bi arkadaşımız :cici:
Herşey dilediğin gibi olur inşAllah (:

Biraderinyom :D Senı az tanıyorum ama kanım sana ısındı :p
Sohbetin cok guzel Sankı Kız kardesım gibisin ama sen benden büyükmüşün
Forumdakı FarkLı kişilerdensın sende Hersey gonLunce oLsun
Süleymanın ogLunu Bogmak koLay degil bu arada :p

Yana döne bu konuyu arıyordum :D
felsefe siz bir forum günü tek şekerli çay gibi ( ben üç şekerli içerim) :D
eli sopalı güler yüzlü arada sataşmazsam huzur bulamıyorum :D
ilk foruma takıldığım gün çok ters gelmişti bana aha dedim şimdi sövecek.
Zamanla bana alışmayı bile başaracak kadar alçak gönüllü biri .
Tamam sonra yine yazarım :D

benim burada yokmu yorumum çok ayıp (:

geldiğinde açıkçası biraz ukala, artiz kendini beğenmiş biri olarak düşünmüştüm. çünkü eskilerden bi felsefi bayan tanıyorum o biraz öyleydi ondan dolayı. yalnız öyle değilmişsin.

Maşallah çok neşeli kıpır kıpır hiç morali bozuk görmedim, sıcak kanlı, arkadaş canlısı bir bayan, sevildi kısa sürede, kimseyi kırdığını görmedim, tartıştığını görmedim severim kendisini azçok (: iyiki gelmişsin bu arada. keyifli forumlar.

İsmi gibi çok felsefik bir kız :p dansederken bile felsefi dans eden,düşünerek dans eden bir hanımefendi :p

Şaka bir yana kalbi temizdir bu kızın,kafadengidir,delidir-doludur-çılgındır.Ynai kısaca insandır bea :p

Canım benim yaa :cici:
Tanıştığıma hiç pişman olmadığım,aksine her geçen gün dahada sevdiğim yüreği güzel ortağımm :srl:
Sohbet etmek çok keyifli yokluğunu hissettiriyor.:cici:
Seviyorum seni balımm :kiss:

Sıklıkla forum oyunlarında görüyorum kendisini .. Nikine rağmen felsefe yapmadan düz yoldan sade ve emin adımlarla yürüyor sanki .. Dürüst ve olduğu gibi görünen bir arkadaşımız ..

cok guzel kalbi var :) pek konusmadik ama sohbet ettigimizde bana cok yakin geldi dusunceleri :)

felsefe

İlk foruma geldiğinde nickiyle ilgimi çekti. Felsefeyi çok sevdiğim için olsa gerek :D
Çok tatlı bir bağyann. Sıcak kanlı, sevecen ve aynı benim gibi :zuha:
Delilik candır diyenlerdeniz.
Forumda sessiz ama bence onu konuşturmak lazım. Manyak kafa dengi bu hatun.
Tekrar gelcem hatun.
Öptüm :*

felsefe

Forumda bir bayan olarak nasıl konuşacağını bilmesi ve seviyesi ile dikkatleri çeken nazik bir bayan,

Umarım somurtkanlığı gider , melek gibi bir ruh hali gelir diyorum.

Hayatta hep mutlu olcağına ve başarılı bir kariyeri olacağına inanıyorum

Tanışmadığım Halde Değer Verdiğim Kişilerden..

Oyunlarda Çok Denkk Geliyoruz,
Ve Onunla Oyun Oynamak Zewkli..:cici:

Kafa Dengi, Saygılı ve Gülmeyi Bilen Bir Arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri